Dom zo Sex Education je na predajKnight Frank/Freddie Wright
StoryEditor

GALÉRIA Otisov dom zo seriálu Sex Education je na predaj. Ak oň máš záujem, musíš si nachystať poriadny balík peňazí

Miroslav Kamody05.10.2023., 11:00h

Máš jedinečnú príležitosť žiť presne tak, ako Otis z obľúbeného seriálu. Potrebuješ však mať v peňaženke poriadnu kopu peňazí.

Lajkuj Brainee.sk na

Seriál Sex Education patrí bezpochyby k tomu najpopulárnejšiemu, čo kedy streamovacia platforma Netflix svojim predplatiteľom priniesla. 21. septembra sme sa však po premiére štvrtej série s Otisom a jeho priateľmi definitívne rozlúčili. A to chcú teraz využiť majitelia najznámejšej nehnuteľnosti celého seriálu, píše Architectual Digest.

Na predaj je totiž ikonický červenobiely dom hlavného hrdinu Otisa Milburna (Asa Butterfield) a jeho matky sexuálnej terapeutky, Jean (ikona Aktov X Gillian Anderson). Chata v nórskom štýle je na trhu za závratných 1,73 milióna eur.

image

ROZHOVOR s tvorkyňou Sex Education: Je lepšie skončiť v najlepšom, ako niečo zbytočne naťahovať

111-ročná stavba

Príbytok s piatimi spálňami a tromi kúpeľňami, postavený v roku 1912 ako chata na lov lososov, je zasadený medzi hustými lesmi pri Wye Gorge v anglickom Herefordshire neďaleko Walesu. Maklér James Toogood z Knight Frank Bristol verí, že popularita Sex Education dáva už aj tak jedinečnému príbytku ďalšiu výhodu pre potenciálnych kupcov.

„Skutočnosť, že táto nehnuteľnosť je tak dobre známa, len pridáva na príťažlivosti neuveriteľne vzácnej príležitosti vlastniť veľkolepý dom s výnimočným výhľadom na rieku Wye v krásnom, súkromnom, lesnom prostredí,“ hovorí.

K domu, ktorý sa rozprestiera na 288 metroch štvorcových cez tri poschodia, sa dostaneš po dlhej kľukatej ceste cez les, ktorá končí samostatne stojacou drevenou garážou a prístreškom pre auto. K obydliu, ktoré má strmú šikmú strechu ako z rozprávkovej knižky, vedie séria schodov a chodba pokrytá zimolezom.

Komplexná rekonštrukcia

Podľa podrobností v zozname sa budova naposledy predala v roku 2002 a potom prešla komplexnou rekonštrukciou vrátane pridania veľkej jedálne v štýle zimnej záhrady, ktorá sa rozlieva na dláždenú terasu s grilom a neďalekou pecou na pizzu.

image

Konečne sme sa dočkali: Netflix uvedie novú, finálnu sériu Sex Education. Čo všetko o nových častiach vieme?

V celom útulnom príbytku nájdeš maľované drevené steny, podlahy z tvrdého dreva a množstvo kachlí na drevo. Hlavná suita na najvyššom poschodí má klenuté stropy, kútik s oknami na sedenie a vlastnú kúpeľňu s vaňou. Vonkajšie rozsiahle terasy a balkóny využívajú malebné prostredie domu a pýšia sa výhľadom na rieku a okolité lesy. Čo povieš? Kupuješ

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
07. máj 2024 21:33