Pozri sa čo všetko vieme o nevej sérii Sex Education.Twitter/netflixqueue/
StoryEditor

Konečne sme sa dočkali: Netflix uvedie novú, finálnu sériu Sex Education. Čo všetko o nových častiach vieme?

Michal Čiernik20.09.2023., 11:30h

Posledná séria Sex Education je za rohom. Poď sa s nami pozrieť, aké pikantné zážitky čakajú Otisa a jeho kamarátov na novej škole.

Lajkuj Brainee.sk na

Veselo provokatívna a informatívna séria Sex Education o dospievaní sa vracia už so svojou štvrtou sériou. Po tom, čo nám tretia séria dala všetko, čo sme chceli, a ešte trochu viac, ponoríme sa hlbšie do komplikovaných emocionálnych príbehov, ktoré spisovateľka Laurie Nunn vytvorila, aby odrážala skutočné medziľudské vzťahy.

Síce ide o poslednú sériu, no v úplne novom prostredí. Moordale Secondary totiž zatvára svoje brány, kvôli čomu sú jej študenti nútení dokončiť svoje vzdelávanie na Cavendish College. To znamená nové tváre, nové výzvy a noví sexuálni partneri.

V novej sérii by sme sa mali dozvedieť kto je otcom Otisovej sestry Joy. A tiež, ako sa Eric vysporiada s rozchodom s Adamom.

V prvom rade však budeme zvedaví na príbeh Otisa, ktorý bude musieť zvládnuť vzťah na diaľku s Maeve. Okrem toho sa však bude musieť prispôsobiť faktu, že už nie je jedináčik a dokonca ani jediný "terapeut" na akademickej pôde.

Trailer

Prvú oficiálnu ukážku na štvrtú a poslednú sériu Sexuálnej výchovy zverejnil Netflix 5. júla 2023. Krátky trailer ukazuje Otisovo nepríjemné predstavenie jeho novým rovesníkom v jeho novej škole a zároveň nám poskytuje pohľady na Maevein život v Amerike.

Najnovší trailer ktorý si môžeš pozrieť nižšie, odhaľuje, že Otis nie je jediným sexuálnym terapeutom na akademickej pôde. Okrem toho ukážka prezrádza ako sa s mamou, snažia adaptovať na život s novým dieťaťom v dome a aj úprimný rozhovor medzi Ericom a Adamom.

Herecké obsadenie

Obsadenie sexuálnej výchovy v 4. sezóne zaznamenalo od konca 3. sezóny pomerne veľké zmeny. Vieme, že Simone Ashley sa určite nevráti ako Olivia. Pripojila sa totiž k obsadeniu Bridgerton ako hlavná dáma Kate Sharma a odvtedy potvrdila, že raz a navždy vymenila modernú strednú školu za strednú spoločnosť Regency.

Patricia Allison, ktorá hrá Olu, tiež potvrdila, že v novej sérii nebude účinkovať, spolu s Tanyou Reynolds, ktorá hrá Olinu lásku Lily. Ďalším, ktorý opustil seriál, bola pravidelná Rakhee Thakrar, ktorá v dráme hrá učiteľku Emily Sands. "Nie som súčasťou novej série," povedala Thakrar pre Daily Star. 

Na druhej strane hlavné postavy zostávajú nezmenené. Vracia sa Asa Butterfield v úlohe Otisa a aj Gillian Anderson ako Otisova matka, sexuálna terapeutka, Jean. Tešiť sa môžeš aj na Ncutiho Gatwa (Eric), Connora Swindellsa (Adam), Aimee-Lou Wood (Aimee) či  Mimi Keene (Ruby).

Pokiaľ ide o nové prírastky, Jodie Turner-Smith z Queen & Slim sa pripojila k obsadeniu v tajomnej novej úlohe ženy, ktorá vstúpi do Ericovho života.

image

September bude na Netflixe plný lásky a smiechu. Čaká nás finále Sex Education aj rozlúčka s animákom pre dospelých

Nová séria bude mať osem epizód, no finále sezóny je dlhšie ako zvyčajne. Zatiaľ čo zvyšok sezóny bude pozostávať z hodinových epizód, posledná epizóda Sexuálnej výchovy má 83 minút. Premiéru si vychutnáš už 21.9. 2023.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 14:11