Akčný trhák s Ryanom Goslingom aj roztomilý animák.Netflix
StoryEditor

Akčný trhák s Ryanom Goslingom aj roztomilý animák. Júl na Netflixe bude mať šťavu

kov08.07.2022., 08:00h

Leto bude mať na streamovacej platforme príchuť akcie, romantiky, ale aj dobrodružstva.

Lajkuj Brainee.sk na

Jún a začiatok júla patril na Netflixe jednoznačne seriálovému hitu Stranger Things. Diváci sledovaním jeho zatiaľ poslednej série za prvý mesiac strávili neskutočných 1,15 miliárd hodín. Avšak streamovacia platforma sa nechce nechať zahanbiť ani v ponuke svojich filmových titulov.

Brainee ti prináša výber najlepších filmov, ktoré môžeš v júli pozerať na Netflixe.

The Grey man

Zatiaľ čo Netflix si svoju povesť vybudoval aj na prestížnych filmoch nominovaných na Oscara, jeho pokusy o trháky vo všeobecnosti nenaplnili očakávania, píše web IndieWire. To by sa mohlo zmeniť tento mesiac vydaním „The Grey Man“, nového špionážneho thrilleru od režisérov Anthonyho a Joea Russových, ktorý je najdrahším filmom, aký kedy Netflix vyprodukoval.

Ryan Gosling hrá bývalého žoldniera CIA, ktorého prenasleduje jeden z najbrutálnejších svetových vrahov v podaní Chrisa Evansa. Tešiť sa určite môžeme na poriadnu dávku akcie a napätia. Premiéra na platforme je 22. júla.

image

Nie som namyslený, len trpím vzácnou poruchou, priznal sa Brad Pitt. O akú chorobu ide a môžeš ju mať aj ty?

The Sea Beast

Tento animák je príbehom očarujúceho námorníka Jacoba, ktorý sa rozhodne zastaviť tyranského kapitána, a zachrániť unesené dieťa. Na svojej misii získa nečakaného spojenca v podobe morskej príšery.

The Sea Beast sľubuje vzrušujúce námornícke dobrodružstvo pre celú rodinu, inšpirované kresbami morských tvorov zo 16. a 17. storočia, ktoré sa používali na varovanie námorníkov pred nebezpečnými vodami na celom svete. Pozrieť si ho môžeme už 8.júla.

Persuasion

Ak máš rád dobové romance, prídeš si na svoje. Film je adaptáciou knihy Jane Austenovej, a v hlavnej úlohe sa predstaví Dakota Johnson. Tá stvárňuje ženu, ktorá dostane druhú šancu prežiť románik s mužom, ktorého v mladosti milovala. Načasovanie však nemôže byť horšie, pretože práve jej dvorí iný muž, ktorý sa páči jej rodine.

Persuasion má skrátka všetko, čo fanynky klasických príbehov Jane Austenovej tak milujú, vrátane milostného trojuholníka či ťažkých volieb medzi vášňou a povinnosťou. Premiéra je 15. júla.

My Daughter's Killer

Aby tej romantiky nebolo príliš, streamovací gigant si pre nás pripravil aj temný dokumentárny film zo žánru true crime. V ňom sa zoznámime so skutočným príbehom otca, ktorý sa po celé desaťročia snaží dostať vraha svojej dcéry pred francúzsky a nemecký súd, no nakoniec sa uchýli k drastickým krokom. O réžiu sa postaral Antoine Tassin.

@brainee.sk #braineesk #netflix #serialy #filmy #jul #2022 #movies #series #strangerthings #thelongestnight #howtochangeyourmind #residentevil #thegrayman #streetfood #streetfoodusa ♬ původní zvuk - Brainee.sk

Uncharted

V tomto dobrodružnom trháku potomok slávneho hľadača pokladov sira Francisa Drakea, Nathan Drake (Tom Holland), konečne nájde stopu k prekliatej zlatej soške zo Zlatého mesta v El Dorade. Keď sa však vydá na cestu, za chrbtom sa mu náhle objavia zákerní konkurenti.

Vo filme založenom na rovnomennej franšíze videohier sa predstavil aj Mark Wahlberg, Antonio Banderas či Sophia Ali. Ak máš rád dobrodružné blockbustery so správnou buddy chémiou, máš sa na čo tešiť.

Pozrieť si ho na platforme môžeš už 15.júla.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 14:47