Tieto celebrity žijú skromne.Pinterest/
StoryEditor

Tieto celebrity nepotrebujú obrovské sídla. Neuveríš, v akých skromných domoch bývajú

Alexandra Ševčíková03.07.2022., 11:00h

Nie všetky celebrity potrebujú obrovské panstvá. Niektoré osobnosti namiesto okázalých palácov žijú v úplne obyčajných skromných príbytkoch.

Lajkuj Brainee.sk na

Určite si aj ty už uvažoval nad tým, že ako by vyzeral tvoj vysnívaný dom, ak by si bol slávny a bohatý. Bola by to obrovská vila alebo len malý bungalov? Skutočné obydlia hviezd občas vyzerajú zvláštne. Vo svojich domoch majú desiatky izieb, súkromné kúpele či vlastné motokrosové dráhy.

Ale nie všetky slávne osobnosti si potrpia na takomto prepychu. Niektoré žijú prekvapivo skromne, píše portál The Fashion Ball. Napríklad slávny hudobník Paul McCartney žije v skromnom mestskom dome v Londýne.

Pripravili sme si pre teba ukážku domov celebrít, ktoré vyzerajú na nerozoznanie od tých našich.

image

Elijah Wood hviezda filmu Pán Prsteňov si povedal, že nepotrebuje obrovskú nehnuteľnosť. Presťahoval sa do malého domu v Austine v hodnote približne 1 milión dolárov (v prepočte 960 tisíc eur).

Pinterest/
image

Kesha tvorí popové hity už viac ako desať rokov. Podarilo sa jej nahromadiť pekné bohatstvo, ktoré by pokojne mohla investovať do obrovského sídla kdekoľvek na svete. Namiesto toho však slávna speváčka vlastní malý bungalov v Benátkach, ktorý stojí len 1,65 milióna dolárov (v prepočte 1,58 miliónov eur).

Pinterest/
image

Obľúbený herec a údajne najkrajší muž Robert Pattinson si tiež nezakladá na prepychových veciach. Aj napriek svojmu značnému majetku býva v malom bungalove s dvoma spálňami len za 2 milióny dolárov.

Pinterest/
image

Talentovaná herečka Hilary Swank má na svojom konte množstvo skvelých filmov. Aj keď by si mohla dovoliť luxusné sídlo na pláži, rozhodla sa pre moderný byt v New Yorku. Síce sa potom rozhodla presťahovať, no svojho bytu sa nevzdala. Prenajala ho. V súčasnosti síce býva vo väčšom dome, no nemožno ho porovnávať s okázalými vilami iných hviezd.

Pinterest/
image

Vyzerá to tak, že New York City a Sarah Jessica Parker idú ruka v ruke. Či už to bolo jej stvárnenie Carrie Bradshaw v seriáli Sex v meste, alebo jej pôsobenie na Broadwayi. Nie je žiadnym prekvapením, že sa rozhodla si v tomto meste kúpiť dom. Tento skromný príbytok zdieľala so svojim manželom Mathewom Broderickom a ich deťmi.

Pinterest/
image

Hviezda seriálu Umbrella Academy Eliot Page si najprv získal slávu hlavnou úlohou vo filme Juno. Jeho herecký status sa aj naďalej zvyšuje, no jeho životný štýl to zatiaľ nezasiahlo. Pred šiestimi rokmi si kúpil malý dvojizbový dom. Nedávno sa síce presťahoval do trošku väčšej nehnuteľnosti, ale aj tak ide o dosť skromný príbytok.

Pinterest/
image

Známa herečka Ellen Pompeo, ktorá si ľudí získala svojou postavou Meredith Grayovej, si nepotrpí na prepychu. To je presne dôvod, prečo sa rozhodla pre malý dom v Hamptons. Nakoniec sa ho rozhodla vylepšiť a predať. Skromný dom bol však prekvapivou voľbou pre hviezdu takéhoto kalibru.

Pinterest/
image

Skupina Fall Out Boy vznikla počas Emo fázy rockovej hudby. Svojimi chytľavými piesňami si získali fanúšikov a jej členovia si zarobili pekný obnos peňazí. Napríklad jeden z členov Pete Wentz si otvoril svoju vlastnú nahrávaciu spoločnosť. Ale aj napriek týmto dodatočným príjmom si chce rocková hviezda udržať skromný život. Pete žije v tradičnom štvorizbovom dome, ktorý ma hodnotu, len niečo málo cez 1 milión dolárov (v prepočte 960 tisíc eur).

Pinterest/
image

Hviezda seriálu Teória veľkého tresku Simon Helber bol jedným z najlepšie platených hercov. Za jednu epizódu dostal milión dolárov. Avšak herec svojim majetkom neplytvá. Býva v skromnom dome, ktorý kúpil za menej ako 1 milión dolárov (približne 960 tisíc eur). Dom si trošku vylepšil, no aj tak ide o veľmi skromný príbytok.

Pinterest/
image

Zooey Deschanel si sa preslávila vďaka svojej úlohe v populárnej komédii Nové dievča (New Girl). Tým získala nielen postavenie v Hollywoode, ale pridalo jej to aj pár dolárov na jej konto. Aj napriek tomu sa skromná mladá herečka rozhodla z toho minúť len 2,2 milióna dolárov (približne 2 milióny eur) na roztomilý malý dom v Hollywood Hills.

Pinterest/
menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/ostatne, menuAlias = ostatne, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 00:08