Ponuky sa mu len tak hrnú: Depp si zahrá francúzskeho kráľa. Za zmluvu s Diorom zarobí milióny.Twitter/depp Lovers/Why Not Productions
StoryEditor

Ponuky sa mu len tak hrnú: Depp si zahrá francúzskeho kráľa. Za zmluvu s Diorom zarobí milióny

kov11.08.2022., 15:00h

Hollywood aj mnohé spoločnosti dávali od Deppa ešte donedávna ruky preč, po očistení jeho mena sa však situácia obrátila.

Lajkuj Brainee.sk na

Johnny Depp údajne podpísal novú exkluzívnu zmluvu s módnym gigantom Dior. Prvýkrát so značkou spolupracoval už v roku 2015, keď sa stal tvárou luxusnej pánskej vône Sauvage. Okrem toho sa vracia aj na filmové plátna ako kráľ Ľudovít XV. v pripravovanej historickej romantickej dráme Jeanne du Barry.

Zahrá si Ľudovíta XV.

Film, ktorý režíruje francúzska filmárka Maïwenn, ktorá si zahrá aj v hlavnej úlohe, sleduje život Jeanne du Barry, poslednej kráľovskej milenky kráľa Ľudovíta XV., ktorá sa od svojich robotníckych koreňov vyšplhala do spoločenskej hierarchie a stala sa kráľovou milenkou. Len nedávno internet obleteli prvé zverejnené fotografie z filmu.

image

Johnny Depp v novom filme.

Why Not Productions

Natáčanie filmu sa začalo koncom júla v Paríži, potom, čo sa skončil Deppov medializovaný súdny proces s Amber Heard, píše web NME.

Nový kontrakt s Diorom

Nová spolupráca má trvať niekoľko rokov, a Deppovi by mala priniesť poriadny balík peňazí. Herecká legenda by si na svoj účet mala pripísať zatiaľ nešpecifikovanú sedemcifernú sumu.

image

Stiflerova mama z Prci, Prci, Prcičky bola rovnaká aj mimo kamier. Vďaka úlohe sa vyspala s viac ako 200 mužmi

Podľa TMZ Depp podpísal novú zmluvu po tom, čo sa slávny módny fotograf Greg Williams zúčastnil jedného z koncertov Johnna a Jeffa Beckových v Paríži. 

Práve na koncerte vznikli aj nové fotografie zachytávajúce Deppa na vystúpení vo francúzskej metropole. Ich obsah by mal byť použitý v novej reklamnej kampani Dior, píše web Daily Mail.

Módy dom ako jedna z mála veľkých spoločností pri hercovi stál aj počas jeho súdneho procesu s exmanželkou Amber Heard. Depp súd vyhral a predaj parfumu Sauvage vzrástol do astronomických výšin.

Napriek tomu, že Depp súd vyhral, právne spory s jeho exmanželkou pokračujú ďalej. Herečkin právnický tím totiž v júli podal odvolanie kvôli údajne nedostatočným dôkazom.

Amber Heard sa chce dovolať toho, aby bol rozsudok zrušený a požaduje nový proces. 

Mal finančné problémy

Po ich rozvode mal Depp značné finančné problémy, a bol nútený predať veľkú časť svojho rozsiahleho portfólia nehnuteľností. 

Penthouse, ktorý kedysi zdieľal s Heard predal nedávno za 1,7 milióna dolárov. V roku 2016 sa zase musel vzdať svojho pompézneho štvorposchodového benátskeho sídla s výhľadom na benátsky Canal Grande za 10,8 milióna dolárov – po tom, čo zaň v januári 2011 zaplatil 13 miliónov dolárov.

V roku 2020  predal svoj ranč v Kentucky za takmer polovicu jeho peňažnej hodnoty – keďže získal iba 1 350 000 dolárov, a to aj napriek tomu, že jeho hodnota je 2,33 milióna dolárov.

O tri roky skôr sa zase musel zbaviť posledného zo svojich piatich podkrovných apartmánov v Los Angeles. Byty predal za 10,88 milióna dolárov.

Johnny Depp tiež nedávno vyložil svoju debutovú zbierku umeleckých diel, pričom prostredníctvom ateliéru Castle Fine Art predal 750 kusov limitovanej edície za 3,6 milióna dolárov.

Začiatok veľkého comebacku?

Vyzerá to tak, že je len otázkou času kedy sa Deppovi opäť začnú hrnúť lukratívne ponuky aj od veľkých filmových štúdií. Samotný herec síce napríklad svoj návrat do role ikonického kapitána Jacka Sparowa rázne popiera, avšak v tomto prípade si nemôžeme byť úplne istí, pretože podľa viacerých zdrojov je zmierenie sa s hercom pre spoločnosť Disney prioritou.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 19:51