Jeanine Stifler vo filme Prci, Prci, Prcičky.Universal Pictures
StoryEditor

Stiflerova mama z Prci, Prci, Prcičky bola rovnaká aj mimo kamier. Vďaka úlohe sa vyspala s viac ako 200 mužmi

Miroslav Kamody05.08.2022., 15:00h

Predstaviteľka legendárnej filmovej postavy prehovorila o tom, ako jej úloha priniesla stovky sexuálnych partnerov, ale zároveň ju pripravila o možnosť hrať vážne úlohy.

Lajkuj Brainee.sk na

Filmová séria Prci, Prci, Prcičky (American Pie) patrí k najpopulárnejším teenagerským komédiám vôbec. Príbeh o skupine študentov strednej školy, ktorí chcú pred koncom roka prísť o panenstvo, nás dokázal poriadne rozosmiať. Aj keď kvalita jednotlivých dielov kolísala, mnohé postavy si mnohí fanúšikovia poriadne obľúbili.

Jednou z nich bola aj Stiflerova mama, ktorú stvárnila herečka Jennifer Coolidge. Ako informuje Variety, herečka bola v skutočnom živote rovnaká ako vo filmoch. V nedávnom rozhovore prezradila, že úloha jej pomohla nielen ku katapultovaniu medzi hviezdy, ale aj k získaniu mnohých sexuálnych partnerov.

image

18-ročná Hana vymenila SuperStar za porno. Je to čistá robota, podporovala by som v tom aj svoje deti

Stovky sexuálnych partnerov

„Od [premiéry] American Pie som sa veľmi hrala na to, že som MILFka [skratka pre Mom I‘d Like to F*ck] a robila som veľa sexuálnych aktivít.“ Podľa jej slov mala vďaka tejto úlohe viac ako 200 sexuálnych partnerov, ktorých sa jej podarilo zviesť rovnakým spôsobom, ako postava Jeanine Stiflerovej.

Jej postava bola mimoriadne obľúbená a počas série si ju zahrala celkom štyrikrát. V rozhovore však spomenula aj to, že po tejto úlohe, spolu s postavou Paulette Bonafonté Parcelle vo filmoch Pravá Blondínka, cítila, že nikto v Hollywoode nechce, aby hrala vážne úlohy.

Nikto jej neveril

„Najsmutnejšie na živote je, že rozhoduješ len o sebe,“ povedala. „Ak nedostávam skvelé úlohy, prichádzam k záveru, že ľudia si myslia, že toho nie som schopná. A potom sa rozhodnem, že toho nie som schopný. V skutočnosti musíte mať [režiséra seriálu The White Lotus] Mikea Whitea, ktorý príde a povie: Myslím, že to dokážeš.“

Práve úloha Tanyi McQuoidovej vo vyššie spomínanom seriáli od HBO jej pomohla pozdvihnúť jej postavenie v Hollywoode. Dokonca jej vyniesla aj vôbec prvú nomináciu na cenu Emmy. Podľa Variety jej herecký výkon upevnil renesanciu jej kariéry.

image

Sex vo vesmíre je logistická nočná mora. Vedci a astronauti hovoria o radovánkach mimo Zeme

Herečka dodala: „V mojom živote som urobila jednu vec naozaj správne...vybrala som si skvelých priateľov. Ak by Mike nikdy nebol úspešný a my by sme Biely lotos urobili len ako hru v malom divadle, kde by každý zaplatil 10 dolárov, aby to videl, stále by to bola jedna z najväčších vecí, aká sa mi kedy stala. Pretože to bola vražedná práca, o ktorej si nikto iný nemyslel, že ju dokážem.“

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 08:43