Netflix v DecembriNetflix/
StoryEditor

Omrzeli ťa tradičné rozprávky či telka u rodičov? Takúto decembrovú nádielku pre teba pripravil NETFLIX

Michal Čiernik06.12.2023., 11:00h

Vianoce na Netflixe ponúknu pod stromček bohatú nádielku animákov či klasickej romantiky. Tešiť sa však môžeš aj na prequel k obľúbenému La Casa de Papel či novú epickú sci-fi záležitosť.

Lajkuj Brainee.sk na

Ku celej rade stálych Vianočných filmov a seriálov pribudnú v decembri na Netflixe aj ďalšie novinky. 6. decembra príde na platformu severská novinka Christmas As Usual. V nórskej komédii sa Thea rozhodne počas sviatkov svojho snúbenca Jashana predstaviť svojej rodine. Jeho indické korene a nórske vianočné tradície jej rodičov však spôsobia poriadne výbušnú kombináciu.

Pre fanúšikov vianočných seriálov si Netflix pripravil YOH Christmas. V ňom, večne slobodná Thando (Katlego Lebogang), ktorá má šťastie vo všetkom okrem lásky, klame svojej rodine, že im na Vianoce predstaví nového priateľa. Keďže však žiadneho nemá, bude musieť za 24 dní nejaké veľmi rýchlo nájsť. S vianočnými seriálmi však nekončíme, 7. decembra totiž dorazí druhá séria talianskej romantickej drámy I Hate Christmas.

Vianoce plné smiechu

Thank You, I’m Sorry je nová švédska komédia, ktorá príde na platformu 26. decembra. Vtipný príbeh o rodine a odpustení sa sústreďuje na Saru, ktorá žije v dokonalej rodine s Daniélom, ich malým synom Eliotom a druhým dieťaťom na ceste. Z ničoho nič sa jej život obráti hore nohami a tehotná Sara zrazu zostane sama. Pomocnú ruku jej však podá nečakaná osoba, ktorá jej v ťažkej situácii pomôže.

image

.

Netflix/

Okrem komédií ťa rozosmejú aj nové stand-upy. 5.decembra ťa pobaví vystúpenie amerického komika Stavrosa Halkaisa. 19. decembra sa zabavíš na stand-upe Treovara Noaha, Where Was I. A 25. decembra ti odľahčí sviatky Ricky Gervais s vystúpením Armagedon.

Animáky pre celú rodinu

Vypnúť od každodenného stresu budeš môcť aj pri nádielke nových rozprávok. 3. decembra príde na Netflix tohto ročný hit Super Mario Bros.

image

Nový trailer na animovaný film o Super Mariovi rozdelil fanúšikov. Nepáči sa im jeho hlas

15. decembra príde desať dielna miniséria Carol & The End of The World. Tento animák pre dospelých ukazuje každodenné rutiny ľudstva v kontraste s hrozbou rútiacej sa planéty priamo na Zem. V tento deň však Netlfix predstaví aj menej pochmúrnu rozprávku. Na obrazovky sa totiž po dvoch desaťročiach vrátia obľúbené sliepky vo filme Chicken Run: Dawn of the Nugget.

Pre fanúšikov klasickej sci-fi zase platforma sprístupní 25. decembra prvú sériu animovaného seriálu Star Trek: Prodigy. Druhá séria bude následne debutovať v roku 2024 výhradne na Netlfixe.

28. decembra sa zase potešia fanúšikovia Pokémonov. Nový stop motion seriál Pokémon Concierge, odohrávajúci sa na tropickom ostrove, kde Pokémoni cestujú za potrebným relaxom, rozpráva príbeh Haru (​​Karen Fukuhara). Ide o mladú ženu pracujúcej v rezorte, ktorá uspokojuje špecifické túžby svojich Pokémoních zákazníkov.

image

VIDEO Pokémoni, ako si ich ešte nevidel. Pri novom seriáli od Netflixu sa odreaguješ ako nikdy predtým

The Crown, druhá časť poslednej série (14. december)

Druhá a záverečná časť poslednej série o britskej kráľovnej uzavrie tento veľmi populárny seriál. Záverečných šesť častí sa zamerajú na princa Williama, Kate Middleton, Zlaté jubileum kráľovnej Alžbety a svadbu kráľa Charlesa a kráľovnej Camilly.

Rebel Moon – Part One: A Child of Fire (22. decmeber)

Prvá časť dlho očakávaného sci-fi od Zacka Snydera má byť nový epický príbeh, ktorý sa odohráva na hranici ďalekej galaxie. Niekdajšia mierumilovná kolónia čelí existenčnej hrozbe zo strany armád tyranského regenta Balisariusa. Obyvatelia kolónie v snahe odraziť toto veľké zlo posielajú mladú pilotku s pestrou minulosťou Koru, aby požiadala o pomoc rôznych bojovníkov zo susedných planét.

Snyder, celoživotný fanúšik Star Wars, pôvodne zamýšľal predstaviť Rebel Moon ako nový film zo sveta Hviezdnych vojen. Malo ísť o nový pohľad na vesmír, ktorý vytvoril George Lucas. Táto myšlienka však bola zastavená po tom, čo spoločnosť Walt Disney Co. získala LucasFilm v roku 2012. Snyder potom uzavrel zmluvu s produkčnou spoločnosťou Deborah Snyder ‘s Stone Quarry a Netflix, a Rebel Moon  sa prepracoval do úplne nového vesmíru.​

Money Heist: Berlin (29. december)

Sú tu aj nejaký fanúšikovia La casa de papel? Raquel Murillo a Alicia Sierra sú totiž opäť pripravené riadiť policajné veliteľstvo.

Franšíza Money Heist (v španielčine známa ako La Casa de Papel) sa vo svojom svojho prequelovom spinoffe Berlin bližšie pozrie na obľúbené postavi Alicie Sierry (Najwa Nimri) a Raquel Murillo (Itziar Ituño).Berlín sa namiesto Španielska odohráva v Paríži vo Francúzsku, čo vyvoláva otázky o tom, ako bude vyplnená časová os a geografická medzera. Známe agentky sa tentokrát zamerajú na život a lúpeže Andrésa de Fonollosa, známejšieho ako Berlín, v podaní Pedra Alonsa.

Horory 

Na prázdno neobídu ani fanúšikovia drámy či hororu. Príkladom je Analog Squad, ktorý má celosvetovú premiéru 7. decembra, je dramatická séria, ktorá sleduje zvraty predstieranej rodiny na pozadí sveta, ktorý vstupuje do nového milénia.

8. decembra prinesie na Netflix psychologická dráma Leave The World Behind bohaté herecké obsadenie. Film Je založený na rovnomennom románe z roku 2020 od Rumaana Alama. Vo filme si zahrali Julia Roberts (ktorá film aj produkovala), Mahershala Ali , Ethan Hawke, Myha‘la a Kevin Bacon.

Čo sa týka hororov, tak od prvého decembra je k dispozícii druhá séria kórejského seriálu plnom príšer Sweet Home. A ak ti ázijských strašidelných monštier bude málo, 22. decembra príde prvá časť úvodnej série Gyeongseong Creature, ktorá sa odohráva v polovici 40-tych rokov minulého storočia.

Ak by si chcel niečo autentickejšie. V strhujúcom dokumente Hell Camp: Teen Nightmare priblížia brutálne podmienky neslávne známeho terapeutického tábora v divočine – a údajné zneužívanie problémových tínedžerov, ktorí sa ho zúčastnili. Film bude mať premiéru 27. decembra.

 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 23:32