Netflix predstavil trailer na nový fantasy film.Netflix
StoryEditor

Netflix predstavil trailer na nový fantasy film. Ryšavú Millie Bobby Brown s mečom v ruke si ihneď zamiluješ

Michal Čiernik13.11.2023., 15:30h

Obľúbená herečka zo Stranger Things si obliekla princeznovské šaty a s mečom v ruke sa predstavila v traileri na nový fantasy film od Netflixu.

Lajkuj Brainee.sk na

Millie Bobby Brown sa do fantastických svetov proste hodí. Po Stranger Things či Godzile ju najnovšie môžeme vidieť v novo pripravovanom filme Damsel. V ňom si zahrá hlavnú postavu princeznej Elodie. „Poslušná princezná súhlasí, že sa vydá za pekného princa, len aby zistila, že ju kráľovská rodina použila ako obeť, aby splatila dávny dlh," uvádza sa v oficiálnej synopse k filmu. Vhodená do jaskyne s drakom chrliacim oheň sa musí spoľahnúť len na svoj dôvtip a vôľu, aby prežila.

„Je to vzrušujúce dobrodružstvo so skutočne temným pozadím,“ hovorí režisér filmu Juan Carlos Fresnadillo. „Musíme tieto tradičné príbehy zmodernizovať novými, modernejšími a skutočnejšími spôsobmi a spojiť sa s publikom,“ prezradil režisér.

Každý si nájde to svoje

Inými slovami, aj keď sa vo svojom každodennom živote náhodne nestretneš s drakmi, stále narazíš na mnohé z prekážok, ktorým Elodie v priebehu príbehu čelí. „Snažili sme sa to urobiť čo najreálnejšie,“ dodáva Fresnadillo. „Je to fantázia, ale založená na realite.“ä

image

November na Netflixe ovládnu animáky. Tešiť sa však môžeš aj na skutočnú reality show Squid Game či poslednú sériu The Crown

Okrem Millie Bobby Brown sa vo filme objaví aj Angela Bassett ako Elodinina nevlastná matka či Robin Wright ako kráľovná Isabelle. Kráľa si zahrá Ray Winstone, ktorého si mohol vidieť v Black Widow v úlohe generála Dreykova. Pekného princa stvárni Nick Robinson, ktorého si môžeš pamätať z Jurského sveta ako Zacha Mitchella. Film Damsel je naplánovaný na rok 2024.

ANKETA
Čo hovoríš na trailer?

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
01. máj 2024 10:15