November na Netflixe ovládnu animáky.Netflix/
StoryEditor

November na Netflixe ovládnu animáky. Tešiť sa však môžeš aj na skutočnú reality show Squid Game či poslednú sériu The Crown

Michal Čiernik03.11.2023., 10:00h

V pochmúrnom novembri, kedy tekvice nahradia vianočné gule, si Netlfix pripravil takú bohatú nádielku, že na blížiaci sa december ani nepomyslíš.

Lajkuj Brainee.sk na

Prichádza čas, kedy halloweenske príšery nahradí vianočný ošiaľ, ktorý je možno pre niekoho ešte viac strašidelnejší. Toto pochmúrne medziobdobie však môžeš s Netflixom celé preležať pred telkou a problémy nechať odplaviť jesennou búrkou.

Animáky pre celú rodinu 

Od začiatku mesiaca si pre teba streamovacia platforma pripravila poriadnu nálož animovanej tvorby. Už tretieho novembra bude mať premiéru prvá séria japonského anime Onimusha. Inšpirovaná populárnou rovnomennou hernou sériou. V seriáli bude musieť legendárny samurajský bojovník s démonickou zbraňou, ktorá pohlcuje duše, potlačiť povstanie krvilačných zombie.

S animovanými samurajmi sme však neskončili. Netflix hneď tretieho novembra chystá osem dielny seriál Blue Eye Samurai. Príbeh rozpráva cestu pomsty, prekvapivo modrookého samuraja outsidera, ktorý sa odohráva pred 400 rokmi.

9. novembra Netflix poteší fanúšikov Resident Evil, teda aspoň tých, ktorí majú radi animovanú verziu. V Resident Evil: Death Island zavedú bizarné stopy a nový kmeň T-Virus agenta Chrisa Redfielda a tím známych tvárí na ostrov Alcatraz, aby sa znovu postavili záhadnej hrozbe.

Širokú ponuk kreslených seriálov a filmov doplní 9. novembra japonská anime séria o riešení tajuplných záhad Akuma Kun. 17. novembra príde na Netflix seriálové spracovanie Scott Pilgrim Takes Off komiksového filmu Scott Pilgrim vs. the World, v ktorom sa vrátia všetci pôvodný herci na čele s Chrisom Evansom. Anime november doplní 23. prvá séria My Daemon a 28. novembra vyjde seriálová adaptácia populárnej manga série Onmyōji.

Okrem seriálov z japonskej mangy si Netflix pripravil na koniec novembra aj vianočný polhodinový špeciál The Bad Guys: A Very Bad Holiday, v ktorom sa opäť predstavia známy zvierací zločinci od DreamWorksu. Fanúšikovia celovečerných rozprávok si zase prídu na svoje 21. novembra. Vo filme Leo sa vžiješ do role rozprávajúcej jašterice (Adam Sandler), ktorá žije v teráriu na základnej škole a pomáha žiakom prekonať ťažké obdobie dospievania.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 05:22