Pokémoni, ako si ich ešte nevidel.Netflix/
StoryEditor

VIDEO Pokémoni, ako si ich ešte nevidel. Pri novom seriáli od Netflixu sa odreaguješ ako nikdy predtým

Michal Čiernik17.11.2023., 10:30h

Nový stop-motion seriál zo sveta Pokémonov od Dwarf Animation Studio predstavil oficiálny trailer. Takto rozkošne spracované potvorky si ešte nevidel.

Lajkuj Brainee.sk na

Takmer všetko vo svete Pokémonov sa točí okolo trénerov a ich čarovných tvorov, ktoré bojujú až takmer na smrť o slávu a česť. Ale prvý trailer na nadchádzajúcu sériu Pokémon Concierge od Netflixu je pripomienkou toho, že ak chceš v boji uspieť, musíš si najprv poriadne oddýchnuť.

image

Netflix predstavil trailer na nový fantasy film. Ryšavú Millie Bobby Brown s mečom v ruke si ihneď zamiluješ

Pokémon Concierge, odohrávajúci sa na tropickom ostrove, kde Pokémoni cestujú za potrebným relaxom, rozpráva príbeh Haru (​​Karen Fukuhara). Ide o mladú ženu pracujúcej v rezorte, ktorá uspokojuje špecifické túžby svojich Pokémoních zákazníkov. Ako noví zamestnanci sa budú musieť Haru a jej partner Psyduck veľa naučiť o starostlivosti o potrebách bitkou zocelených Pokémonov. 

Ale okrem zložitých potrieb známych tvorov môžeme z traileru vypozorovať, že veľkou výzvou pre Haru bude vychádzať aj so svojimi spolupracovníkmi Alisou (Imani Hakim) a Tylerom (Josh Keaton).

Premiéru bude mať hneď po vianočných sviatkoch 

Trailer tiež ukazuje množstvo rôznych Pokémonov z viacerých regiónov, ktoré sa objavia v Pokémon Concierge. Z ukážky je tiež cítiť, že atmosféra seriálu bude rovnako upokojujúca a rozkošná, ako jeho umelecké prevedenie.

Okrem netradičného spracovania však všetkým pravdepodobne utkvie v hlave tematická pieseň Pokémon Concierge, "Have a Good Time Here" od japonskej umelkyni Mariya Takeuchi. Seriál bude mať premiéru na už Netflixe 28. decembra.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
01. máj 2024 18:16