Netflix v októbriNetflix/
StoryEditor

S októbrovým Netflixom stuhne krv v žilách. Čakajú ťa nové mysteriózne horory ale aj pokračovania obľúbených Lupina či Elite

Michal Čiernik04.10.2023., 12:30h

Čo je desivejšie ako Halloweenska noc? Prázdny Netflix bez noviniek. V októbri ti to však nehrozí, streamovacia platforma si pre teba pripravila celú kopu zaujímavých filmov a seriálov.

Lajkuj Brainee.sk na

Rovnako ako väčšina streamovacích platforiem, aj Netflix ti prináša v októbri poriadnu nádielku strachu.

It Follows - (11. október)

Jay Height (Maika Monroe) začne po noci strávenej so svojím novým priateľom prenasledovať tajomná entita, ktorá mení tvary. Jay a jej priatelia musia nájsť spôsob, ako ju zastaviť, kým nebude príliš neskoro. Film od Davida Roberta Mitchella je síce starší, ale vydesiť dokáže stále.

The Conference - (13. október)

Krvavú novinku si Netflix neodpustil ani v piatok trinásteho. Pri The Conference sa však aj zasmeješ. Ide totiž o švédsku hororovú komédiu, ktorá ťa zoznámi s partiou úradníkov na nevinnom teambuildingu. Akonáhle sa však začne rozoberať korupcia a zlé pracovné prostredie vo firme, začne sa nočná mora, v ktorej kolegov vraždí tajná postava.

Krátke horory

20. októbra si streamovacia platforma pripravila horory pre milovníkov krátkych filmov. 16 minútový Flashback opisuje učiteľku jogy, ktorú prepadnú ozbrojení zločinci. Tvárou v tvár smrti sa jej pred očami premietne minulosť a ona vyrazí na zúfalú honbu za záchranou muža, ktorého miluje.

O dve minúty dlhší film Disco Inferno ťa zase prenesie na jednu z najprestížnejších diskoték v LA. Mladý pár však na nej prebudí ale temnú silu, ktorá prahne po ich nenarodenom dieťati.

Sister Death 27. október

Nakoniec ťa pred Halloweenom, 27. októbra, Netflix prenesie do španielskeho kláštora, tesne po občianskej vojne. Vyrozpráva ti hororový duchársky príbeh o začínajúcej mníške, ktorá vidí hrôzostrašné nadprirodzené veci. Film Sister Death je od režiséra Paca Plazu a je prequel k filmu Verónica z roku 2017.

Okrem hororov Netflix od 1. októbra sprístupní aj obľúbené klasické filmy ako Duna z roku 2021, Elysium, Gladiator, či Kung Fu Panda. Potešia aj milovníkov série Mission: Impossible zverejnením prvých štyroch filmov. Pozrieť si môžeš aj dva filmy Sex v Meste či filmy so série The Amazing Spider-Man.

image

Čo pozerať v októbri na Disney+? Čaká nás druhá séria Lokiho aj nádielka halloweenskeho obsahu

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 04:49