Netflix v októbriNetflix/
StoryEditor

S októbrovým Netflixom stuhne krv v žilách. Čakajú ťa nové mysteriózne horory ale aj pokračovania obľúbených Lupina či Elite

Michal Čiernik04.10.2023., 12:30h

Čo je desivejšie ako Halloweenska noc? Prázdny Netflix bez noviniek. V októbri ti to však nehrozí, streamovacia platforma si pre teba pripravila celú kopu zaujímavých filmov a seriálov.

Lajkuj Brainee.sk na

Beckham - (4. október)

Medzi októbrovými novinkami je aj dokument pre športových nadšencov. Prvá séria dokumentu Beckham bude mať premiéru 4. októbra. Ide o dokumentárny seriál o raketovom vzostupe Davida Beckhama, chlapca z chudobných pomerov, čo to dotiahol až medzi svetovú futbalovú elitu. Uvidíš aj zatiaľ nezverejnené zábery.

Lupin - 3.séria (5.október)

Fanúšikovia Lupina pozor, zdvorilý džentlmenský zlodej Assane Diop sa vracia. Na konci druhej série očistil svoje meno z vraždy a tiež sa domohol spravodlivosti pre svojho zosnulého otca. Stále je však najhľadanejším zločincom vo Francúzsku, A okrem polície mu po krku ide aj nová tajomná postava.

I Wake Up A Vampire - (17. október)

Na 17. októbra si Netflix prichystal aj niečo pre tínedžerov. Seriál I Wake Up A Vampire je o Carmie, ktorá v deň svojich trinástich narodenín zistí, že je v skutočnosti napoly upír s mystickými schopnosťami. Tie jej ale poriadne skomplikujú bežný školský život.

Elite - 7.séria (20. október)

Už ti chýbali divoké večierky a bezkonkurenčné uniformy z najpopulárnejšej španielskej súkromnej školy Las Encinas? Šokujúce vraždy v každej sérii a divoké sexuálne scény prilákali k seriálu požehnanú divácku základňu, čo tvorcov prinútilo natočiť už siedmu sériu.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
15. máj 2024 15:11