Plagát k filmu FlashWarner Bros., DC
StoryEditor

VIDEO Najnovší trailer na film The Flash sa pokúša ukončiť jednu éru DC filmov oslavou všetkých z nich

Michal Čiernik28.04.2023., 10:00h

Druhý trailer na The Flash začína a končí nie Barrym Allenom, hviezdou filmu, ale Batmanom. Po ich boku sa objaví aj Supergirl v podaní Sashi Calle.

Lajkuj Brainee.sk na

Podobne ako v prvom traileri, aj najnovší pohľad na veľmi oneskorený DC film je zaťažený na všetkých superhrdinov, ktorí budú Flasha sprevádzať na jeho epickej ceste na cestovaní medzi dimenziami.

Trailer neodhaľuje veľa toho, čo by sme v tomto bode už nevedeli. Barry (Ezra Miller) zistí, že môže cestovať časopriestorom a pokúsi sa zachrániť verziu svojej zosnulej matky vo vesmíre, kde je stále nažive.

image

Svet komiksov: Filmové univerzum od DC sa otriasa v základoch. Máme všetky informácie o nových filmoch aj hercoch

Návraty aj odchody

Tým rozbije veci na kozmickej úrovni a musí sa spojiť s inou verziou seba samého, Batmanom Michaela Keatona, Supergirl (Sasha Calle) a Batmanom Bena Afflecka, aby zastavil generála Zoda (Michael Shannon) z filmu Man of Steel.

Herecké obsadenie zahŕňa aj Rona Livingstona a Maribel Verdú ako Barryho rodičov, Kiersey Clemons ako Barryho milovanú Iris West a herca Temuera Morrisona ako Thomasa Curryho, Aquamanovho otca.

Premiéra už čoskoro

Affleckov Batman a Millerov Flash sa prvýkrát stretli vo filme „Batman v Superman: Dawn of Justice“ z roku 2016. Neskôr sa znovu spojili sa v roku 2017 v „Justice League“. The Flash bude preto ich prvým veľkým návratom a rozlúčkou minimálne jedným z nich.

image

Prvý trailer k filmovému Flashovi či nové zábery zo Strážcov Galaxie. Super bowl nepotešil len nadšencov amerického futbalu

Ak budete pozorne sledovať, v nových záberoch si všimnete najrôznejšie detaily, ako napríklad klasický modrošedý netopierí oblek medzi ostatnými v Batcave. Podľa traileru je však vidno, že Flash od Andy Muschiettiho (horor IT) so scenárom Christiny Hodson, by mohol priniesť vytúžený medzník a reštart pred novým DCU vesmírom. Na Slovensku bude mať Flashova sólovka premiéru 15. júna.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 05:12