Superhrdinský film, o ktorom sme si mysleli, že možno nikdy nevyjde, skutočne vychádza. Twitter/wbpictures/
StoryEditor

Prvý trailer k filmovému Flashovi či nové zábery zo Strážcov Galaxie. Super bowl nepotešil len nadšencov amerického futbalu

Michal Čiernik13.02.2023., 15:00h

Super bowl nie je len o akcii na futbalovom ihrisku. Big Game vám tiež prináša ochutnávku tej najlepšej zábavy z filmového sveta. Pozri si výber nových ukážok k tým najočakávanejším filmom.

Lajkuj Brainee.sk na

Reklamy na Super bowl síce priťahujú davy, no ľudia často zabúdajú, že je to jeden z najväčších dní v roku aj pre filmové upútavky. Niekoľko mesiacov pred letnou filmovou sezónou je Super bowl často presne tým správnym miestom a časom pre štúdiá, aby predstavili prvé alebo najnovšie upútavky na svoje najväčšie marcové, aprílové a májové trháky.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Očarujúci zlodej v podaní Chrisa Pinea vedie nebojácnu skupinu hrdinou naprieč fantastickým dobrodružstvám. Vo filmovej adaptácii klasickej hry na hranie rolí si zahrajú aj Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis či Hugh Grant. Film príde do kín 31. marca.

65

Takmer 68 tisíc fanúšikov na štadióne State Farm Stadium pobavil aj nový trailer na šialený sci-fi film s Adamom Driverom. Ten hrá pilota, ktorý stroskotal na Zemi, ale akosi je to pred 65 miliónmi rokov, takže jeho jediný nepriatelia sú prehistorický dinosaury.

https://youtu.be/5YsxXj5kycs

Scream VI

Pre franšízu Scream to bola v poslednom desaťročí veľká cesta a zmena. Potom, čo bola séria reštartovaná a práva boli presunuté do Paramountu, fanúšikovia sa báli, či obnova klasického hororového príbehu nebude zbytočná. Minuloročný Scream sa však stal prekvapivým hitom, zarobil 140 miliónov dolárov po celom svete a zaujal hlavne novú, mladšiu fanúšikovskú základňu.

image

Disney nás opäť vráti do detstva. Štúdio oznámilo pokračovania pre animáky Ľadové kráľovstvo, Zootopia či Toy Story

Práve preto sme tu s ďalším extrémne propagovaným Vreskotom. Tvorcovia sľubujú 3D a 4DX projekcie, nadupané dve hodinu plus runtime, nespočetné množstvo upútavkových plagátov a ochutnávok z filmu, ku ktorým sa pridal aj tento veľký špeciálny trailer pre Super bowl. Film príde do kín 10. marca.

Fast X

Športový fanúšikovia dostali dlhý trailer na desiaty film série Rýchlo a zbesilo, ktorý podľa všetkého privedie späť takmer každého, kto bol v tejto 22-ročnej sérii. Prvý trailer k filmu Fast X približuje rodinu Doma Toretta a dáva nám pohľad na nového záporáka Jasona Momoa, proti ktorému sa budú musieť postaviť.

Indiana Jones and the Dial of Destiny

30. júna bude „legenda čeliť svojmu osudu“. Tu je nový pohľad na piaty film Indy s Harrisonom Fordom a Phoebe Waller-Bridge, ktorá hrá jeho krstnú dcéru Helenu Shaw. Mads Mikkelsen hrá bývalého nacistu Jürgena Vollera.

Super Mario Bros.

Potrebuješ inštalatéra? Táto kreatívna filmová upútavka na nadchádzajúci film Super Mario Bros., ktorý príde do kín 7. apríla, prichádza vo forme reklamy na inštalatérsku spoločnosť Maria a Luigiho.

Guardians of the Galaxy 3

Najlepší najhorší hrdinovia Galaxie sú späť, aby sa postavili Adamovi Warlockovi (a ich tragickej minulosti) v najnovšom pohľade na Guardians of the Galaxy Vol. 3 . Vydanie je naplánované na 5. mája.

Transformers: Rise of the Beasts

Mirage, Optimus Prime a zvyšok Autobotov sú pripravení na najnovší vstup do série Transformers, ktorá sa má dostať do kín 9. júna.

The Flash

Nakoniec sa zdá, že superhrdinský film, o ktorom sme si mysleli, že možno nikdy nevyjde, skutočne vychádza. Vďaka čoraz znepokojivejšiemu a hrozivejšiemu správaniu hviezdy Ezry Millera bol The Flash obklopený otáznikmi.

image

Najkontroverznejšia hviezda: Ezra Miller majú na krku obvinenia zo sexuálneho zneužívania, napadnutia či vedenia kultu

DC však týmto trailerom zmietla zo stola všetky pochybnosti a predstavila Ezru Millera ako Flasha v jeho vlastnom filme. Tento prvý trailer však ukazuje ešte jeden veľký návrat, a to Michaela Keatona v úlohe Batmana.

Víťazom 57. Super bowlu sa stali už tretíkrát v histórii hráči Kansas City Chiefs. V zápase o trofej Vinca Lombardiho zdolali Philadelphiu Eagles 38:35.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 05:11