Pozri si februárové novinky na Netlfixe.Twitter/discussingfilm, Hellofriki, Ruemorgue/
StoryEditor

Španielsky romantický seriál na Valentína či David Harbour ako plešatý duch v šialenej komédii. Netflix ťa vo februári poteší

Michal Čiernik30.01.2023., 11:00h

Valentínsky mesiac na Netflixe poteší nie len romantické duše a milovníkov klasiky či dobrých komédií. Chýbať nebudú ani športové dokumenty či nová nórska dráma s vlkolakmi.

Lajkuj Brainee.sk na

Gunther‘s Millions – seriál (1.február)

Nový dokument na Netflixe Gunther‘s Millions opisuje, ako nemecký ovčiak Gunther VI. nazhromaždil majetok v hodnote viac ako 400 miliónov dolárov a ako si ich užíva. Údajne najbohatší pes na svete dostane svoj vlastný štvordielny dokumentárny seriál.

image

Najbohatšie zvieratá na planéte. Mačka Taylor Swift má hodnotu takmer 100 miliónov dolárov, pes Gunther VI. až pol miliardy

Bohatstvo tohto šťastného psa pochádza od zosnulej nemeckej grófky Karlotty Leibensteinovej, ktorá zomrela v roku 1992 a chcela celý svoj majetok vo výške 80 miliónov dolárov svojmu milovanému psíkovi Guntherovi III., starému otcovi Gunthera VI., keďže podľa niekoľkých správ nemala deti ani blízkych príbuzných.

Make My Day – seriál (2. február)

Anime seriál od taiwanského štúdia 3D CG Studio 5 režíroval Makoto Honda a príbeh napísal Yasuo Ohtagaki. Dej sa odohráva na zasneženej, ľadom pokrytej planéte Coldfoot, ktorá je domovom vzácnej rudy bohatej na energiu. Na ťažbu tejto vzácnej rudy sú využívaní väzni, na ktorých začne útočiť tajomný tvor z hlbín planéty.  

Class – seriál (3. február)

Indická adaptácia španielskeho seriálu Elite, v ktorom traja študenti pracujúcej triedy prichádzajú do najexkluzívnejšej školy v Dillí. Tam sa však okamžite zapletú do niečoho, čo sa javí ako kriminálna sieť.

True Spirit – film (3. február)

Seriál vychádza zo skutočného dobrodružstva Jessicy Watson, ktorá sa vo veku 16 rokov stala najmladším človekom, ktorý sa plavil sólo, nepretržite a bez pomoci po celom svete. Cesta v roku 2009 trvala 210 dní a Jessica sa plavila po niektorých z najnáročnejších úsekov oceánov a prežila sedem pádov do mora zo svojho desať metrového plavidla.

image

Legendárny moreplavec Magalhães v skutočnosti nevlastní všetky zásluhy, ktoré sa mu pripisujú. Toto si o bádateľovi zrejme nevedel

V hlavnej úlohe Jessicy Watson je herečka Titans Teagan Croft. V úlohe Julie Watson, matky hlavnej hrdinky sa predstaví Jessica Anna Paquin. Paquin doteraz hrala vo filme Martina Scorseseho The Irishman, no najznámejšia je vďaka svojej úlohe Rogue v sérii X-Men. Na všetky technické detaily vo filme dohliadala aj samotná Jesicca Watson.

Viking Wolf – film (3. február)

Vikingulven je pripravovaný medzinárodne licencovaný nórsky hororový thriller v réžii Stiga Svendsona. Príbeh sa točí okolo 17-ročnej Thale, ktorá sa práve presťahovala s rodičmi do malého mesta po tom, čo jej matka získala novú prácu v miestnej polícii. Po brutálnom zabití študentky na večierku, ktorého sa Thale zúčastňuje, sa stáva kľúčovým svedkom. Otázkou však zostáva kto alebo čo spôsobilo tak brutálnu vraždu.  

Bill Russell: Legend – film (8.február)

Dvojdielny film o jednej z najväčších legiend NBA a bojovníkovi za občianske práva Billovi Russelovi. Dokument obsahuje posledný rozhovor s Russellom pred jeho smrťou, ako aj archivované rozhovory počas jeho života. Nechýbajú ani rozhovory s jeho rodinou a priateľmi spolu s mladými i staršími hviezdami NBA.

image

Stavajú školy, pomáhajú v boji proti rakovine alebo obetiam prírodných katastrof. Pozri si, ako zachraňujú životy známi športovci

Russell počas svojich 13 sezón v Celtics vyhral 11 majstrovských titulov. v roku 2011 dostal od Baracka Obamu Prezidentskú medailu slobody za celoživotný prínos.

In Love All Over Again  - seriál (14. február)

Na Valentína poteší vzrušujúca španielska romantická komédia od tvorcu seriálu Elite. Milostný príbeh, ktorý sa odohráva počas dvoch desaťročí, ukazuje všetky zákutia lásky začínajúcej filmovej študentky Irene. In Love All Over Again nepatrí medzi milostné príbehy, v ktorých sa hlavní hrdinovia po mnohých nezhodách zosobášia. Nie. Je to jedna z tých, kde zistíte, že láska môže znamenať aj niečo iné.  

We Have a Ghost – film (24. február)

Fantasy komediálna dráma s nadupaným hereckým obsadením. Film režíruje Christopher Landon a sleduje Kevina (Jahi Di‘Allo Winston), tínedžera, ktorý sa spriatelí s Ernestom (David Harbour), nemým duchom strašiacim v starom dome, do ktorého sa jeho rodina práve presťahovala. Keď sa správa o Ernestovej existencii rozšíri po sociálnych sieťach, pritiahne pozornosť oportunistických podvodníkov aj federálnej vlády, ktorá sa nezastaví pred ničím, aby ho zatkla a experimentovala na ňom.

Fanúšikov klasickej fantastiky poteší správa, že od 1. februára bude k dispozícii celá trilógia Pána Prsteňov. Okrem toho sa od začiatku februára môžu predplatitelia Netflixu tešiť aj na oscaorvý muzikál La La Land či Underworld, klasickú fantastiku s upírmi.

Valentín na Netflixe

Romantici si užijú nový film s Ashtonom Kutcheomr a Reese Witherspoon Your Place or Mine, ktorý príde 10. februára, či poľskú romantickú komédiu Squared Love All Over Again. Pre zaľúbených fanúšikov sci-fi bude zase od 17. februára k dispozícii seriál A Girl and an Astronaut.

Netflx nezabúda ani na svojich športových nadšencov, 24 februára spúšťa piatu sériu Formula 1: Drive to Survive a 15. februára sa s prvou sériu dokumentu Full Swing ponorí do sveta golfu.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 05:11