Joker 2 sa začal natáčať!Twitter/time Out New York/
StoryEditor

Natáčanie Jokera 2 je v plnom prúde. Pozri si, čo všetko vieme o pokračovaní s Joaquinom Phoenixom

Michal Čiernik12.12.2022., 13:00h

Režisér Todd Phillips potešil všetkých fanúšikov DC Universe správou, že začali práce na pokračovaní Jokera z roku 2019. Do hlavnej úlohy sa má vrátiť Joaquin Phoenix.

Lajkuj Brainee.sk na

Joker je oficiálne späť s novou fotografiou, ktorú zdieľal režisér Todd Phillips na svojom Instagrame. Príspevkom potvrdzuje, že dlho očakávaný film je oficiálne vo výrobe. Fotografia ukazuje ikonickú postavu Artuhra Flecka, ktoré stvárni Joaquin Phoenixa, ležiaceho v holičskom kresle s penou na tvári.

Pokračovanie by malo niesť názov Joker: Folie à Deux. Táto francúzska fráza v preklade znamená „zdieľané šialenstvo dvoch“. To by mohlo naznačovať šialenú jazdu Jokera a Harley Quinn. Milenku a šialenú pomocníčku Jokera má stvárniť Lady Gaga. „Je pre mňa veľkou cťou, že sme vybudovali dostatočne pevné základy na to, aby Harley mohla byť jednou z postáv, ktoré môžu hrať aj iní herci. A myslím si, že že Lady Gaga bude neuveriteľná,“ prezradila pôvodná herečka Harley, Margot Robbie. 

image

Pokračovanie by malo niesť názov Joker: Folie à Deux.

Twitter/film Updates/

Producenti o filme toho veľa neprezradili, vieme však, že by malo ísť o muzikál, uvádza Ladbible. Vzhľadom na Fleckovu ikonickú tanečnú scénu na konci prvého filmu by to však vôbec nemusel byť problém. Pokračovanie by sa malo natáčať v Los Angeles. „Žiadne iné mesto nemá viac zdrojov ako LA, pokiaľ ide o náš priemysel,“ povedal pre Indiewire riaditeľ Phillips.

image

Sumy, z ktorých sa ti zatočí hlava. Unikol dokument s výplatou Margot Robbie za film o Barbie a Kenovi

 

Po tom, čo boli James Gunn a Peter Safran menovaní za generálnych riaditeľov DC Studios, zdroj pre Variety povedal, že „Joker: Folie à Deux“ bude existovať mimo oficiálneho DC Universe.

Podľa Variety bude výroba druhého filmu stáť zhruba 150 miliónov dolárov. Verí sa, že Joaquin Phoenix a režisér Todd Phillips dostávajú výplaty vo výške 20 miliónov dolárov, pričom Lady Gaga má dostať 10 miliónov dolárov.

image

Veľké prekvapenie pre fanúšikov Jokera. Pokračovanie bude muzikál, postavu Harley Quinn stvárni Lady Gaga

Očakáva sa, že v pokračovaní sa objavia aj Brendan Gleeson, Zazie Beetz a Catherine Keener. Pokračovanie Phillipsovho neuveriteľného prvého stvárnenia legendárneho záporáka DC Comics má prísť do kín 4. októbra 2024.

image

Keď marketing zabije film. Týchto 10 trailerov prezradilo divákom príliš veľa a mnohým pokazilo filmový zážitok

Joker“ bol šiestym najlepšie zarábajúcim filmom roku 2019 po tom, čo získal Zlatého leva na filmovom festivale v Benátkach. Phoenix si odniesol cenu Akadémie za najlepšieho herca a Hildur Guðnadóttir získala Oscara za najlepšiu pôvodnú hudbu. "Joker" získal celkovo 11 nominácií.

 

 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 05:10