Pozri si decembrové novinky na Netflixe.Twitter/jackson Brueheim, Netflix Geeked, Ada Obowo/
StoryEditor

V decembri sa s Netflixom nudiť nebudeš. Čaká ťa prequel k Zaklínačovi, nový Pinocchio či akčná miniséria s Olgou Kurylenko

Michal Čiernik05.12.2022., 16:00h

Fanúšikovia Netflixu si medzi sviatkami užijú rodinnú pohodu pri animovaných rozprávkach ako vianočný špeciál s Baby Bossom. No nebude chýbať a štipka drámy vo filme Glass Onion: A Knives Out Mystery v hlavnej úlohe s Danielom Craigom.

Lajkuj Brainee.sk na

Scrooge: A Christmas Carol - film (2. december)

Ide o dobre známy animovaný vianočný príbeh len v novom šate. Animovaný film od režiséra Stephena Donnellyho vychádza z klasického románu od Charlesa Dickensa Vianočná koleda. Počas chladného Štedrého večera má sebecký lakomec Ebenezer Scrooge jednu noc, kedy bude čeliť svojej minulosti aby zmenil svoju budúcnosť. Skôr než mu vyprší čas. Film obsahuje hlasy Luka Evansa, Olivie Colmanovej a Jonathana Prycea.

Baby Boss: Vianočný bonus - seriál (6. december)

44 minútový animovaný špeciál pre franšízu The Baby Boss od DreamWorksu sa točí okolo prvých Vianoc malého Baby Bossa. Jeho veľký brat Tim ho chce preto zoznámiť so všetkými sviatočnými ozdobami a Templetonskými tradíciami.

image

Seriálová novinka na Netflixe je absolútnym hitom. Prečo by si si mal Wednesday pozrieť aj ty?

Baby Boss však s tým nechce mať nič spoločné. V poslednej snahe dostať do Bossa ducha Vianoc, ho Tim vezme na Štedrý večer do nákupného centra, aby sa stretol so Santom. Jeho plán však zlyhá, keď si Bossa pomýlia s elfom a nedopatrením ho pošlú na Severný pól.

Pinocchio od Guillerma del Tora - film (9. december)

Stop-motion animovaná adaptácia klasickej rozprávky o oživenej bábike notoricky známeho rezbára Geppeta. Ak si myslíš, že ďalšia adaptácia Pinocchia nemôže priniesť nič nové, nepodceňuj Guilerma del Tora. Jeho filmy ako Diabol z roku 2001 či Faunov labyrint sú predzvesťou, že Pinocchio v jeho podaní nebude klasická rozprávka pre deti.

Dragon Age: Absolution - seriál

 Netflix nezabúda ani na videoherných fanúšikov. 9. septembra im prináša prvý anime seriál založený na RPG sérii Dragon Age od Bioware. Príbeh sa odohráva v Tevinterskom impériu. Absolution skúma skupinu žoldnierov, ktorí majú za úlohu zinscenovať nebezpečnú lúpež vzácneho artefaktu proti jednému z najmocnejších mágov v Tevinteri. V šiestich 30-minútových častiach Netflix sľubuje nové postavy inšpirované Dragon Age, známe úlohy a rasy.

The Recruit - seriál (16.december)

The Recruit je špionážno-dobrodružný televízny seriál od Alexi Hawleyho. Dej sa  sústreďuje okolo Owena Hendricksa (Noah Centineo), mladého právnika CIA, ktorého prvý týždeň v práci sa obráti hore nohami.  Objaví totiž výhražný list od bývalej agentky Max Meladze (Laura Haddock), ktorá plánuje potopiť agentúru zverejnením tajných dokumentov.

Glass Onion: A Knives Out Mystery - film (23. december)

Ide o americký mysteriózny film, ktorý napísal a režíroval Rian Johnson a produkovali Johnson a Ram Bergman. Je to priame pokračovanie filmu Knives Out z roku 2019, v ktorom si Daniel Craig zopakuje svoju úlohu hlavného detektíva Benoita Blanca, keď sa ujme nového prípadu. Svetovú premiéru na Medzinárodnom filmovom festivale v Toronte mal už 10. septembra, na Netflixe bude dostupná až 23. decembra.

The Witcher: Blood Origin seriál (25. december)

Ide o štvordielny prequel k hlavnému seriálu o Zaklínačovi. Má to byť len taká menšia ochutnávka pred treťou sériu Zaklínača, ktorá má vyjsť na budúci rok. Blood Origin  sa má odohrávať 1200 rokov pred Geraltom. Má zobrazovať stvorenie prvého Zaklínača, ako aj udalosti vedúce ku Konjukcií sfér. Priblížiť má aj históriu elfskej civilizácie.

Treason - seriál (26. december) 

5-dielna miniséria s Charliem Coxom a Olgou Kurylenko v hlavnej úlohe. Politický triler o agentovi MI6, ktorému sa život obrátil naruby po tom, čo ho dostihla minulosť v podobe ruskej špiónky Kary. Medzi Karou, agentom Adamom a jeho manželkou Maddy vznikne manželský trojuholník, v ktorom sa každý snaží zničiť životy toho druhého.

White Noise - film (30. december)

Adaptácia románu Don DeLillo od spisovateľa a režiséra Noaha Baumbacha s Adamom Driverom, Gretou Gerwig a Donom Cheadleom v hlavných úlohách. White Noise rozpráva príbeh Jacka, jeho štvrtej manželky a štyroch ultramoderných potomkov, ktorí prechádzajú skalnatými pasážami rodinného života v pozadí značkového konzumu. Priemyselná nehoda však rozpúta toxickú katastrofu, ktorá zmení ich životy. Táto bláznivá komédia vyjde na netflixe 30. decembra.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 03:21