Pozri si decembrové novinky na HBO.Twitter/traveler, Hbo Max Nordi, Ilmslashers/
StoryEditor

Vianoce na HBO Max budú skutočne pestré. Pozreli sme sa na to, čo si môžeš počas voľna vychutnať

Michal Čiernik07.12.2022., 08:00h

December na HBO Max sa bude niesť v duchu akčných drám a hororových klasík. Nebude chýbať ani rodinná vianočná oddychovka. Najväčším ťahákom však asi bude posledná séria His Dark Materials či štvrtá séria Doom Patrol.

Lajkuj Brainee.sk na

Gossip Girl - 2. séria (1.december)

Takmer 10 rokov po pôvodnom seriály, sa v Gossip Girl predstavuje nová generácia tínedžerov zo súkromných škôl v New Yorku. Tento raz sa však budú musieť zoznámiť s nelichotivou realitou sociálnych médií. Prestížna séria sa bude zaoberať tým, ako veľmi sa zmenili sociálne siete a samotný New Yorku v priebehu rokov. Na novú sezónu sa vráti celé hlavné herecké obsadenie.

His Dark Materials - 3. séria (5. december)

Tretia a posledná séria tohto fantastického seriálu bude adaptácia tretej knihy Philipa Pullmana The Amber Spyglass. Vzbura proti Úradu sa stáva otvorenou vojnou, pričom Asriel pracuje na vybudovaní novej Nebeskej republiky. Ale na dosiahnutie svojich cieľov potrebuje Magický nôž, ktorý je momentálne vo Willových rukách. Táto sezóna je epickým dobrodružstvom aj príbehom o láske a pravde. Scenár Jacka Thorna zachytáva brilantnosť Philipových svetov a spája obľúbené herecké obsadenie a niekoľko výnimočných talentov, ktoré sú v seriáli nové.

Doom Patrol -  4 séria (8. december)

Seriál Doom Patrol sleduje DC superhrdinov z rovnomenného tímu, ktorí všetci získali svoje schopnosti za tragických okolností a spoločnosť sa im vo všeobecnosti vyhýba. Väčšinu členov tímu liečil The Chief, ktorý im poskytol prístrešie vo svojom sídle, aby ich chránil pred vonkajším svetom. V príbehu od tvorcu Jeremyho Carvera sa stretneš s Crazy Jane, Ritou Farr známou ako Elasti – Girl či s Cliffom Steelom ako superhrdinským kyborgom.

image

Nový seriál z prostredia Duny sa natáča v Budapešti. Pozri sa, čo všetko o ňom vieme

V predchádzajúcich sériách boli fanúšikovia svedkami toho, ako sa každý jednotlivec vyrovnal so svojimi jedinečnými schopnosťami a traumou z minulosti, ktorá ich priviedla k tomuto osudu. V nadchádzajúcej štvrtej sezóne tím nečakane cestuje do budúcnosti, aby tam našiel nevítané prekvapenie. Tvárou v tvár ich bezprostrednému zániku sa Doom Patrol musí raz a navždy rozhodnúť, čo je dôležitejšie: ich vlastné šťastie alebo osud sveta?

The Banshees of Inisherin - film (13. december)

Scenárista a režisér filmov Three Billboards a In Bruges Martin McDonagh znovu spojil herecký talent Brendana Gleesona a Colina Farrella. Tentokrát ich zasadil do 20. rokov minulého storočia na fiktívnom írskom ostrove  Inisherin. Opätovné spojenie dvoch hviezd McDonaghovho debutového celovečerného filmu z roku 2008 In Bruges je filmom o konci veselého, hrôzostrašného ale srdcervúceho priateľstva. Táto tragikomédia so štipku čierneho humoru bude mať na HBO premiéru 13. decembra.

I Hate Suzie - 2. séria (22. december)

I Hate Suzie je britský komediálny dramatický televízny seriál, ktorý vytvorili Lucy Prebble a Billie Piper, ktorá v seriály stvárni hlavnú postavu Suzie. Seriál sleduje život herečky Suzie Picklesovej, ktorej sa život obrátil hore nohami, keď jej hackli telefón a unikli jej kompromitujúce fotografie. V druhej sérii sa Suzie pokúsi získať späť svoju reputáciu po škandále s hackerstvom v telefóne, ktorý ukončil jej manželstvo. K Billie Piper sa a do druhej série vracia Leila Farzad ako Naomi a aj Daniel Ings ako Suziein zradený manžel Cob.

The Head - 2. séria

Doradova španielska séria v angličtine je desivá psychologická séria, ktorá sleduje Johana Berga, keď sa pokúša vyriešiť záhadnú vraždu a zmiznutie skupiny výskumníkov na severnom póle. S vrahom na slobode a jeho manželkou medzi nezvestnými musí dôverovať mladej doktorke Maggie. Tá ako jediná prežila a je jediná, kto má stopy a odpovede na to, čo sa stalo.

image

Príbeh autora Game of Thrones: George Martin predával na ulici poviedky za drobné, príbehy nikdy nevedel dopísať

Prvá sezóna bola obrovským hitom a debutovala vo viac ako 90 krajinách. The Head Season 2 má aj hviezdne obsadenie s Johnom Lynchom (The Terror, The Fall) a Katharine O‘Donnelly (Mary, Queen of Scots), ktorí sa opäť vracajú do hlavných úloh. Medzi nové talenty pridané do obsadenia pre túto sezónu patria Hovik Keuchkerian (Money Heist, Riot Police), Moe Dunford (Texaský masaker motorovou pílou) či Josefin Nelden.

Okrem toho od 1. decembra pribudne na HBO celá rada nových filmov všetkých žánrov. Pre milovníkov hororov pribudne šesť filmov so série Hellraiser alebo hororový triler Green Room z roku 2015. Pre fanúšikov drám zase pripravili filmy ako The Sea of Trees s Matthewom McConaugheym alebo životopisnú drámu Trumbo s Bryanom Cranstonom.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 05:10