Disney+ v decembriDisney/
StoryEditor

Čo pozerať na Disney+ v decembri. Úplne nové epizódy Simpsonovcov, Lovci pokladov či pokračovanie Noci v múzeu

Miroslav Kamody03.12.2022., 12:00h

Disney+ prináša kopu nového obsahu, ktorý rozhodne nebude len o Vianociach.

Lajkuj Brainee.sk na

Najkrajšie sviatky roka sú tu, čo znamená, že všetci bojujú s predvianočným zhonom, tí starší sa psychicky pripravujú na firemné vianočné večierky a tí mladší zase na skúškové obdobie. Pokiaľ chceš pred všetkými týmito vecami ujsť, zapni telku.

Streamovacia platforma Disney+ totiž vytasila množstvo nového kvalitného obsahu, ktorý ťa zabaví na dlhé hodiny. Ktorý z filmov a seriálov si do svojho watchlistu zaradíš ty?

Simpsonovci - 34. séria (14. december)

Najdlhšie vysielaný animovaný seriál v dejinách sa vracia s novými epizódami. V 34. sérii uvidíš dvojitú dávku „Špeciálnych čarodejníckych častí“. Jednou z nich bude celovečerná paródia filmu To, v ktorej klaun Krusty stvárni postavu klauna Pennywisa.

Vražda v divadle - film (14. december)

V 50. rokoch minulého storočia v londýnskom West Ende vražda jedného z kľúčových členov štábu náhle zmarí plány na výrobu filmovej verzie nesmierne úspešnej divadelnej hry Pasca. Prípadu sa chopí životom unavený inšpektor Stoppard.

Pomáhať mu bude horlivá, no neskúsená policajná dôstojníčka Stalkerová. Počas riešenia záhady sa ocitnú v žiarivom, avšak podlom divadelnom podsvetí. Čím sa vo vyšetrovaní dostávajú hlbšie, tým viac si uvedomujú, že tak robia na vlastné riziko.

Lovci pokladov: Na hrane histórie - 1. séria (14. december)

Spomínaš si ešte na dvojicu filmov s rovnakým názvom a Nicolasom Cagom v hlavnej úlohe? Život Jess Valenzuelovej sa obráti naruby, keď jej záhadný cudzinec poskytne stopu k stáročnému pokladu, ktorý môže súvisieť s jej dávno zosnulým otcom.

image

„Zabi ma alebo naverbuj!“. Andor je Star Wars pre dospelých a nám sa páči

Jess má talent na riešenie hádaniek, jej schopnosti sú však podrobené skúške, keď spolu s priateľmi nasleduje sériu indícií ukrytých v amerických artefaktoch a pamiatkach. Uvidíme, či bude mať seriál rovnaké kvality ako predchádzajúce filmy. Prvých dvoch častí sa dočkáme v deň premiéry, ostatné nám bude Disney+ servírovať každý týždeň.

Hardyovskí chlapci - dve série naraz (14. december)

Rodinná tragédia prinúti bratov Franka a Joa Hardyovcov, aby sa na leto presťahovali z veľkého mesta do rodného mesta svojich rodičov. Predpokladali, že ich čaká nudné leto v malom meste Bridgeport.

Realita však bude úplne iná vďaka tajnému vyšetrovaniu ich otca, ktoré ich pohltí, a všetkých zdanlivo obyčajných obyvateľov Bridgeportu zmení na podozrivých. Tvorcovia už potvrdili aj vznik tretej série, ktorá však bude posledná.

Family Guy - 21. séria (7. december)

Seriál Griffinovci naďalej zabáva svojich oddaných fanúšikov ostrým humorom, trefnými paródiami, veľkolepou animáciou a pôvodnou orchestrálnou hudbou.

Od svojho začiatku si medzi fanúšikmi získal status kultového seriálu a jeho neplánovaná hviezda – hovoriace dieťa, sa stalo jednou z najvýraznejších televíznych postáv všetkých čias. V deň premiéry sa môžeš tešiť na porciu šiestich nových častí.

Ten náš blázon - 1. séria (21. december)

Tridsaťročný Julio Lopez stále býva u rodičov, so svojou priateľkou randí s prestávkami už od strednej školy a vždy si nájde výhovorku, aby nemusel riešiť vlastné problémy. Julio pracuje pre neziskovú organizáciu Hugs Not Thugs.

Tá sa zaoberá nápravou bývalých členov gangov. V práci sa dostane do konfliktu so starším bratrancom Luisom, bývalým členom gangu, ktorého práve prepustili z väzenia a nasťahoval sa k Juliovi a jeho rodine. Disney+ uvedie všetky epizódy naraz.

Noc v múzeu: Kahmunrah sa vracia (9. december)

Filmová séria, ktorej hlavnú postavu stvárňoval Ben Stiller, sa vracia s animovaným pokračovaním. Nick Daley ide v otcových šľapajach a robí nočného strážcu v Americkom prírodovednom múzeu.

image

Seriálová novinka na Netflixe je absolútnym hitom. Prečo by si si mal Wednesday pozrieť aj ty?

Je dôkladne oboznámený so starodávnou doskou, ktorá sa v múzeu nachádza. Tá totiž po západe slnka všetko oživí. Keď však maniakálny vládca Kahmunrah utečie, je na Nickovi, aby múzeum raz a navždy zachránil.

Pokiaľ máš chuť na filmy a seriáli s vianočnou tematikou, pustiť si môžeš vianočný špeciál Strážcov galaxie, seriál Santa Clausovia či špeciál Majstrov snehu. V ponuke nechýba ani Hiphopový Luskáčik či kritizovaná nová verzia filmu Sám doma.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 05:25