Margot Robbie sa stala najlepšie zarábajúcou herečkou.Twitter/pop Base/
StoryEditor

Sumy, z ktorých sa ti zatočí hlava. Unikol dokument s výplatou Margot Robbie za film o Barbie a Kenovi

Alexandra Ševčíková27.07.2022., 12:30h

Kto sú ďalší najlepšie zarábajúci herci?

Lajkuj Brainee.sk na

Margot Robbie je oficiálne najlepšie zarábajúcou herečkou v Hollywoode. Prvenstvo jej zaistila najnovšia rola Barbie vo filme Grety Gerwig.

Austrálska hviezda dostala neuveriteľných 12,5 milióna amerických dolárov za to, aby si zahrala po boku Ryana Goslinga vo očakávanom filme. V stredu o tom informoval Variety. To prekoná aj jej posledný zárobok 10 miliónov dolárov za trhák Birds Of Prey z roku 2020.

Ako uvádza MailOnline, Ryan Gosling získal rovnaký plat ako jeho kolegyňa a umiestnil sa tým na 16. priečke najlepšie zarábajúcich hercov. Na vrchole rebríčka sa umiestnil Tom Cruise, ktorý za svoju úlohu vo filme Top Gun: Maverick získal neuveriteľných 100 miliónov dolárov. Je dôležité spomenúť, že Cruise bol aj jeho producentom. Jeho zárobok tvorí nie len jeho plat, ale aj podiel z predaja lístkov do kina a príjmov zo streamovania na predplatných streamovacích platformách.

image

Známa univerzita prichádza s prelomovou novinkou. Zavádzajú študijný predmet Harry Styles

Ženské zastúpenie bolo v rebríčku pomerne malé. Okrem Margot Robbie sa v ňom umiestnili aj Millie Bobby Brown, ktorej za hlavnú úlohu v Enole Holmes 2 zaplatili 10 miliónov dolárov, Emily Blunt  so zárobkom 4 milióny za film Oppenheimer, Jamie Lee Curtis s 3,5 miliónmi za film Halloween Ends a Anya-Taylor Joy za svoju rolu vo filme Furiosa  so zárobkom 1,8 milóna dolárov.

Ďalšie mená rebríčka nájdeš v galérií.

Informácie o neuveriteľnom plate Margot Robbie prichádzajú, len niekoľké dní po ukončení štvormesačnej produkcie filmu.

Očakávaná romantická komédia na motívy legendárnej bábiky od Mattelu má byť podľa herečky úplne odlišná ako sa na prvý pohľad zdá. „Dáme vám niečo úplne iné. Vec, o ktorej ste nevedeli, že ju chcete,“ povedala.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 09:31