TitanicArchív Mafra
StoryEditor

Fanúšikovia si robia srandu z milostného života Lea DiCapria. Keď prišiel do kín Titanic, jeho frajerka ešte nežila

Miroslav Kamody01.11.2023., 11:00h

Keď v kinách premierali hercov najslávnejší film, jeho priateľka ešte nebola na svete. Leonardo DiCaprio je opäť terčom kritiky.

Lajkuj Brainee.sk na

Herec Leonardo DiCaprio je známy svojím špecifickým vkusom pri výbere partneriek. Tie musia byť za každých okolností mladé, pričom jeho súčasná voľba na tom nie je inak, pripomína portál LadBible. Fanúšikovia si však všimli jeden zásadný detail, pri ktorom sa nedá nepousmiať.

image

Eko-pokrytec DiCaprio. Za dva týždne nalietal 20-tisíc kilometrov kvôli párty, potom prišiel na podujatie zelenej módy

Podľa informácií portálu TMZ oscarový herec a hviezda nového filmu Killers of the Flower Moon momentálne randí s 25-ročnou talianskou modelkou Vittoriou Ceretti. A to znamená, že mladá žena ešte nebola na svete, keď do kín v roku 1997 prišiel veľkofilm Titanic. Samotný Leonardo má 48 rokov.

Dvojica sa mala cez víkend objaviť na halloweenskej párty na predmestí Západného Hollywoodu, keď ich videli objímať sa. Keď sa zábery dostali na internet, väčšina ľudí si robila srandu z ich 23-ročného vekového rozdielu.

Jasné preferencie

Slávny herec má za sebou vzťahy Gigi Hadid, Ninu Agdal, Kat Torres, Anne Vyalitsyna, Toni Garrn či Bar Rafaeli. Spája ich najmä to, že sú mladé.  V roku 2019 používateľ Redditu menom TrustLittleBrother dokonca vytvoril čiarový graf, ktorý bol pôvodne zverejnený na subreddite dataisbeautiful, ktorý zobrazuje nezvyčajné zvyky herca pri zoznamovaní.

Podľa grafu založeného na britských bulvároch Leonardo nikdy nerandil so ženou staršou ako 25 rokov a medián veku jeho partneriek je 22,9. Graf zahŕňa viac ako 20 rokov a osem vzťahov od roku 1999 do roku 2022. Stalo sa tak po tom, čo sa herec v auguste 2022 údajne rozišiel so svojou bývalou priateľkou Camilou Morrone.

image

Hrali zamilovaných, mimo kamier sa nenávideli. Tieto celebrity sa v reálnom živote nemohli vystáť

Leonardo začal chodiť s modelkou, ktorá sa stala hercom, keď mala 20 rokov v roku 2017, pár sa však rozišiel len niekoľko týždňov po jej 25. narodeninách. Ako však ukazuje jeho aktuálny vzťah, 25 rokov už pre neho očividne nie je magickou hranicou.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 03:02