Tieto celebrity hrali vo filmoch zaľúbené páry, ale v skutočnosti sa nemajú príliš v láske.Dirty Dancing Movie,Thegoodbadbasic, Instyle/Twitter
StoryEditor

Hrali zamilovaných, mimo kamier sa nenávideli. Tieto celebrity sa v reálnom živote nemohli vystáť

Nikola Michalkova17.02.2023., 14:00h

Vo filmoch ich vidíme zamilovaných, vášnivo sa bozkávajúcich, ale v bežnom živote by si ich pravdepodobne neuvidel spolu na káve či dokonca v jednej miestnosti.

Lajkuj Brainee.sk na

Niektorí herci dokážu svoju zamilovanosť na plátne predviesť tak presvedčivo, že je veľmi ťažko uveriteľné a predstaviteľné, že by sa v skutočnom živote nemali príliš v láske. Najznámejšie dvojice zaľúbencov, ktoré sme sledovali v známych filmoch, na plátno priniesli vášeň a lásku. A my sme neraz túžili takú lásku zažiť. Ale v tom svete za kamerami nebola ani len obľúbenosť. 

Baby a Johnny v Hriešnom tanci

Romantický vzťah medzi tanečníkom Johnnym a dievčinou Baby, ktorá sa napokon dostane pod jeho krídla, aby sa naučila tancovať. Tento párik sa vo svete stal ikonickým a ich stvárnenie tanca a lásky v Hriešnom tanci sa stalo populárnym. Ale zatiaľ čo vo filme sa milovali, ich vzťah v reálnom živote až taký ružový nebol, píše sa na portáli Insider.

image

Do tohto by už nešli ani za milióny. Slávni herci prezradili, ktoré postavy by si už nezahrali ani za svet

„Prepadala hlúpym náladám a nútila nás hrať scény znova a znova. Zdala sa mi byť mimoriadne emocionálna, niekedy sa rozplakala, ak ju niekto kritizoval,“ vyjadril sa Swayze v roku 2010 vo svojich memoároch s názvom „Čas môjho života.“

Ich turbulentný vzťah potvrdila aj herečka, ktorá sa vyjadrila, že to začalo ešte predtým, ako sa Hriešny tanec začal natáčať. Nebola vraj ohúrená jeho správaním, keď spolu natáčali film v roku 1984 s názvom „Red Dawn.“ 

„Prosím, nie. Nie jeho. Kohokoľvek iného. Prosila som,“ napísala Grey, keď sa dopočula, že jej partnerom v romantickom filme bude práve Patrick Swayze. 

Síce sa Patrickovi napokon podarilo presvedčiť, aby sa s ním zmierila, ako sa vyjadrila v jednom rozhovore v máji 2022. „Odtiahol ma na chodbu a povedal mi: Ľúbim ťa, a je mi to veľmi ľúto. Viem, že nechceš, aby som robil vo filme.“ Aj napriek tomu natáčanie bolo pre herečku veľká výzva. 

„Sexuálna chémia bola medzi Baby a Johnnym všetko, ale necítila som to. Ako som mala dôverovať tomu mužovi? Nedokázala som si pomôcť, ale na skúškach som cítila jeho netrpezlivosť. Vydesilo ma, keď som mala pocit, že som to s choreografom konečne zvládla a bola som pripravená vyraziť, len aby som zistila, že s Patrickom to vôbec nezvládol,“ písala herečka v memoári. 

Hviezdy z Upírskych denníkov sa na začiatku nemali v láske

V súčasnosti sú z nich najlepší priatelia, ktorí sa podporujú a majú radi, ale na začiatku ich cesty to tak vôbec nebolo. Nina Dobrev, ktorá v seriáli o upíroch stvárnila Elenu a Paul Wesley, ktorý v ňom stvárnil jedného z upírskych bratov Stefana, sa na začiatku natáčania nemali radi. Prvých päť mesiacov sa nemohli vystáť. A to ich postavy boli šialeno zamilované a získali si fanúšikov po celom svete. „Rešpektovala som Paula, ale nemala som ho rada,“ priznala v júni 2019. Samozrejme, v súčasnosti sú blízki priatelia, s ktorým sa často stretávala. 

Ryan Gosling a Rachel McAdams

Hercov poznáme zo známeho filmu „The Notebook“, v ktorom stvárnili zamilovaný pár. O ich vzťahu mimo kamier prehovoril režisér filmu Nick Cassavetes, ktorý sa vyjadril, že ich vzťah nebol najlepší, keď začali v roku 2004 film natáčať. „Možno by som nemal hovoriť tento príbeh, ale na pľaci si niekedy skutočne nerozumeli,“ vyjadril sa v roku 2014. Gosling mal dokonca žiadať, aby Rachel nahradili. 

„Išli sme spolu do miestnosti s producentom a začali na seba kričať. Odišiel som,“ dodal režisér. Po tom, čo vypustili paru, natáčanie pokračovalo a ich chémia v ňom sa stala napokon hitom. Noah a Allie boli ikonickým párom po celom svete. Čo je ale prekvapujúce je, že Ryan s Rachel mali spolu dokonca chodiť od roku 2005 do 2007. Keď sa v roku 2008 opäť stretli, napokon ich vzťah nadobro skončil. 

Nenávisť medzi Rómeom a Júliou

Zatiaľ čo vo filme bojovali pre svoju lásku a boli šialene zaľúbení, ochotní dokonca aj spáchať samovraždu, v reálnom svete z nich veru romantický pár z pera Williama Shakespearea nebol. Leonardo DiCaprio si veľmi nesadol so svojou Júliou, ktorú stvárnila Claire Danesová. Objavili sa klebety, že herečke mali vadiť žarty, ktorými sa Leonardo zabával. Považovala ho za „otravne nezrelého“ a on tvrdil, že je „rezervovaná a príliš upätá,“ píše sa na portáli Heart.

Tony Curtis a Marilyn Monroe

Herec bozkávanie Marilyn prirovnal, ako keby bozkával Hitlera. „Bolo to strašné. Takmer ma zadusila, keď mi úmyselne strčila jazyk do krku a priedušnice,“ vyjadril sa. Pred samotným natáčaním mali tvoriť pár, ale v čase, keď ich obsadili, sa ich vzťah zvrtol a nie tým dobrým smerom. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 22:38