Som kanibal a už som vraždil, tvrdí Rus, ktorému z auta vypadla mŕtvola. Priznal sa, že ochutnal krv obete (ilu)unsplash.com
StoryEditor

Som kanibal a už som vraždil, tvrdí Rus, ktorému z auta vypadla mŕtvola. Priznal sa aj k ďalšej obeti

iDnesdtt24.11.2021., 09:00h
Som kanibal a rád zabíjam. To podľa ruských médií tvrdí jeden z mužov, ktorých polícia v nedeľu zadržala na diaľnici neďaleko Petrohradu po tom, čo im z kufra auta vypadla mŕtvola.
Lajkuj Brainee.sk na

Zadržaný muž sa údajne priznal k brutálnej vražde, ktorá sa vlani odohrala v petrohradskom parku. Píše o tom český portál iDnes.cz. Podozrivého, o ktorom ruské médiá píšu ako o Jegorovi Komarovovi, polícia spoločne s ďalšími dvoma komplicmi zadržala po dopravnej nehode na diaľnici pri meste Sortavala.

Z auta, ktoré riadil, po náraze do zvodidiel vypadlo telo. Trojica mužov z miesta okamžite po náraze utiekla do neďalekého lesa, kde ich ale polícia zakrátko dostihla. Vyšetrovatelia uviedli, že v kufri automobilu Mitsubishi našli aj rýle, lano a plastové vrecia.

Obeťou je 50-ročný podnikateľ Arkadi Kazinjan. Podľa policajtov štvorica popíjala v Petrohrade deň pred nehodou, následne medzi mužmi vypukla hádka a Kazinjan skončil s podrezaným hrdlom. Vrahovia následne chceli jeho telo zakopať v lese a všetko ututlať. „Mám rád zabíjanie ľudí,“ povedal Komarov na výsluchu podľa ruského servera 47news.ru, ktorý sa odvoláva na svoje zdroje. Komarov sa údajne tiež priznal, že vlani na jeseň v petrohradskom parku Sosnovka ubodal na smrť tridsaťosemročného muža len preto, že chcel ochutnať ľudské mäso.

Pred činom si do batohu podľa 47news.ru zbalil čisté oblečenie, do ktorého sa po vražde prezliekol. Obeť si vraj vyberal asi pätnásť minút. „Keď zomrel, rozrezal som mu krk a ochutnal krv. Ale bolo to veľmi ťažké, pretože som mal veľmi tupý nôž,“ popísal vraj Komarov.

Muž, ktorého polícia našla vlani mŕtveho v petrohradskom parku:

Ten tiež tvrdí, že kým telo schoval v drenážnom potrubí, vyrezal mužovi jazyk a odniesol si ho domov, kde si ho pripravil na masle. „Skúsil som to, ale nechutil mi. Možno by mi chutila iná časť tela,“ povedal údajne polícii. Ruská polícia vlani 27. septembra podľa serveru Unian skutočne v Sosnovciach našla telo zavraždeného burzového makléra. Muž mal podľa vyšetrovateľov bodné rany na krku, pažiach a bruchu. Polícia začala trestné konanie, ale neskôr ho prerušila, pretože nemala žiadneho podozrivého.

Ján Ščepanovský a Jegor Komarov, ktorých polícia zadržala na diaľnici:

Komarov podľa denníka The Times vyšetrovateľa tiež varoval, aby mu utiahli putá a uistili sa, že na nich nezaútočí a nepohryzie ich. Polícia správy o mužovom údajnom kanibalizme nekomentovala. Podľa niektorých ruských médií je však možné, že si Komarov ohľadom kanibalizmu vymýšľa. Duševné ochorenie by mu totiž mohlo dopomôcť k miernejšiemu trestu. Teraz mu hrozí až doživotie.

V roku 2015 skončila v psychiatrickej liečebni 74-ročná Tamara Samsonovová, ktorá zabila najmenej desať ľudí a zjedla časti ich tiel. Všetko si zapisovala do denníka. Polícia ženu zadržala po tom, čo ju bezpečnostná kamera zachytila, ako sa snaží zbaviť pozostatkov jednej z obetí.

Brainee patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj iDnes.cz.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 00:00