TinderReuters/Akhtar Soomro
StoryEditor

Najswajpovanejší muži na Tindri prehovorili. Konečne odhalili, akú chybu robia muži so svojimi fotkami na zoznamkách

Miroslav Kamody26.05.2024., 10:00h

Ako zaujať na online zoznamke? O svoje rady sa podelili tí najpovolanejší.

Lajkuj Brainee.sk na

Každý, kto sa pokúšal hľadať lásku cez zoznamovacie aplikácie vie, že fotografie sú nesmierne dôležité. Všetci vieme, že nemá zmysel pridávať skupinové fotky, mať slnečné okuliare na každom zábere, nedajbože ešte rybie úlovky. Aj tak sa však nikto nenájde. Čo robíme zle?

Ako píše portál LadBible, svoje mlčanie prelomil jednoznačný odborník na túto situáciu. Najswajpovanejší muž na Tinderi sa totiž podelil o niekoľko rád, ktoré by si mal osvojiť každý, kto na tejto platforme hľadá lásku svojho života.

image

Skutočne sa vytráca zo sveta úprimná láska? Umelá inteligencia už píše aj ideálne profily na zoznamkách

Mysli na všetko

Stefan Pierre v podcaste Take A Seat prezradil: „Ak sa venujete jazde na koni alebo motokáram, dajte si obrázok, ako idete na motokáry, a pravdepodobne sa stretnete s niekým s rovnakým záujmom ako vy“. Ako dodal, na profil by si mal dať to, čo chceš, aby ľudia videli.

Do debaty sa na Reddite zapojil aj ďalší muž, ktorý sa môže pochváliť titulom jedného z najswajpovanejších mužov na Tinderi.„Myslím si, že je to zmes všetkého, ale mať fotky, ktoré zobrazujú príbeh a životopis, ktorý je informatívny s jasnou ‚výzvou na akciu‘ (dôvod, prečo by sa mal niekto zhodovať a hovoriť so mnou).“

image

Tinder

Unsplash/Good Faces Agency

Navrhuje tiež, aby si sa uistil, že tvoj profil je skutočne úplný, s odkazmi na tvoje kanály sociálnych sietí a mať zapnutú funkciu „nedávno aktívny“, aby ostatní používatelia videli, že si bol online. V takomto prípade s väčšou pravdepodobnosťou prejdú prstom doprava s vedomím, že tam budeš, aby s tebou mohli komunikovať.

Pomáha štvornohý miláčik?

Aký iný druh fotografií teda môžeš použiť? Podľa nedávnej štúdie sú muži, ktorí majú na zoznamkách obrázky so svojimi psami, vnímaní ako atraktívnejší. Výskum v Španielsku zhromaždil údaje od 300 univerzitných študentiek a zistil, že ženy sa podľa webu Mirror cítia pohodlnejšie s mužmi so psami na fotkách.

image

Hľadanie lásky ako závislosť? Stále čakáme „na niečo lepšie“. Zo zoznamovania sa stala hra, hovorí sociologička

Rozdiel je však aj vo veľkosti zvieraťa. Po ukázaní nespočetných obrázkov vedci zistili, že muži s menšími psami boli vnímaní ako „menej ohrozujúci a zastrašujúci“.

Jeden z výskumníkov povedal: „Súčasná štúdia ukázala, že malý pes vyvoláva pozitívnejšiu emocionálnu reaktivitu a vyššiu úroveň bezpečia ako stredne veľký pes vo väčšine emocionálnych kontextov, pričom poukázal na to, že emocionálne a bezpečnostné výhody plynúce z prítomnosti psa môžu súvisí aj s veľkosťou.“ Veľa šťastia pri zoznamovaní!

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. jún 2024 16:46