TinderReuters/Akhtar Soomro
StoryEditor

Tinder predstavil exkluzívne predplatné. Stojí nehorázne peniaze a ponúkne funkciu, ktorá podkopáva celý systém zoznamky

Miroslav Kamody26.09.2023., 12:00h

Tinder chce priniesť revolúciu v zoznamovaní. Otázkou je, či sa mu to práve takýmto predplatným podarí.

Lajkuj Brainee.sk na

Pokiaľ si slobodný a dlhodobo si nevieš nájsť partnera či partnerku, je vysoko pravdepodobné, že si zablúdil na Tinder. Celosvetovo populárnu zoznamovaciu aplikáciu využíva približne 75 miliónov aktívnych používateľov. Pokiaľ ťa však nebaví nekonečné swajpovanie, Tinder prináša revolučnú novinku.

Zoznamovacia platforma spúšťa novú, exkluzívnu predplatenú službu, ktorá ale bude na pozvanie. Tinder Select bude stáť 499 dolárov mesačne. Podľa zistení Bloomberg bude ponúknuté len tým najaktívnejším používateľom, pričom tí budú môcť posielať správy aj tým ľuďom, s ktorými sa nezhodovali. To v podstate podkopáva celý zmysel aplikácie.

image

Ruský Tinder Swindler má dvojitú bradu a pivný pupok. Aj tak oklamal 300 žien a pripravil ich o stovky tisíc eur

Musíš splniť podmienky

Hlavný produktový riaditeľ spoločnosti Tinder Mark Van Ryswyk vo vyhlásení uviedol: „Vieme, že existuje podskupina vysoko angažovaných a aktívnych používateľov, ktorí uprednostňujú efektívnejšie spôsoby hľadania spojení. Preto sme sa za posledných niekoľko mesiacov zapojili do rozsiahlych testov a spätnej väzby s týmto publikom, aby sme vyvinuli úplne novú ponuku.”

Spoločnosť zverejní pozvánky v priebehu nasledujúcich mesiacov. Aby si sa stal jedným zo šťastlivcov, budeš musieť prejsť päťbodovým systémom kontroly. Musíš mať overený profilový obrázok, v profile ďalšie štyri fotografie, vypísaný životopis, uvedených aspoň päť záujmov a to, čo v aplikácii vlastne hľadáš.

image

Tinder

Unsplash/Good Faces Agency

Zbytočnosť, ktorá z ľudí ťahá peniaze?

Tí, ktorí sa dostanú do Tinder Select, budú mať na svojej profilovej fotografii odznak, no bude sa dať skryť, aby nikto nevedel, že si za zoznamku platíš 499 dolárov mesačne. Na druhú stranu, aj bežní užívatelia sa budú môcť odhlásiť z funkcie, ktorá im umožní prijímať správy od niekoho, s kým nemali „match”.

Aj keď to vyzerá, že poriadne drahé predplatné je úplnou zbytočnosťou, spoločnosť tvrdí, že okrem vyššie spomínanej funkcie ponúkne aj „zvýšenú viditeľnosť“ tvojho profilu pre ostatných. Samotný úspech tejto novej funkcie tak ukáže až čas.

ANKETA
Používaš Tinder?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. máj 2024 20:11