Modelka svoje rozhodnutie ľutujeInstagram/ainsliegardiner
StoryEditor

Bývalá OnlyFans modelka s varovaním pre všetky ženy: Svoje rozhodnutie ľutujem, zvážte, či vám to nepokazí celý život

Miroslav Kamody25.05.2024., 09:00h

Modelka si sype popol na hlavu a ženám odkazuje, že jedno rozhodnutie im môže totálne zmeniť život.

Lajkuj Brainee.sk na

OnlyFans je mimoriadne populárna platforma. Mnohé dievčatá preto láka, aby na ňu pridávali obsah pre dospelých a zarobili tak peknú sumu peňazí. Ako však píše portál LadBible, nie je to také ružové, ako sa možno na prvý pohľad zdá.

Bývalá modelka na platforme vyzvala mladé dievčatá, aby prehodnotili svoje rozhodnutie zdieľať erotický obsah. Aj ona sama si vstúpila do svedomia a povedala, že svoje rozhodnutie ľutuje.

image

OnlyFans modelka si našla v zozname odberateľov meno svojho bratranca. Ten prišiel s bizarnou výhovorkou

Zarobila tisíce

Austrálčanka Ainslie Gardiner zarobila tisícky dolárov predajom svojho obsahu v rámci predplatného. Konkrétne sa jej podarilo pripísať na účet približne 7-tisíc dolárov (približne 4 300 eur). Dnes na sociálnych sieťach zdieľa už len svoje dobrodružstvá z cestovania či tréningov v telocvični.

Vo videu na TikToku vysvetlila, že OnlyFans sa môže zdať ako „okúzľujúci“ spôsob, ako zarobiť peniaze, no len kým sa ocitneš v situácii, v ktorej sa nebudeš na 100 percent cítiť pohodlne. „Myslím si, že ľudia si to musia poriadne premyslieť, kým to urobia. Keď začnete, všetko je navždy na internete.”

„Priala by som si, aby som si stanovila hranice, keď som robila veci, ktoré boli nad rámec toho, čo som mohla robiť, keď som sa snažila držať krok s tým, čo robia všetci ostatní,” pokračovala. Tiež prezradila, že si takýto účet vyžaduje veľa práce, a to najmä ak nemáš followerov.

Môže to byť trápenie

„Veľa mladých dievčat si myslí, že bude také ľahké zarobiť peniaze, ale v skutočnosti, ak nemáte sledovateľov, je to trápenie. Je to práca na plný úväzok sama o sebe a ja som v tom čase pracovala a snažila som sa to všetko vtesnať do môjho dňa.“

Povedala, že aj keď si počas dňa určila čas na rozhovory s ľuďmi, aby zarobila peniaze, nakoniec sa to vždy vymklo spod kontroly a namiesto toho sa s ľuďmi rozprávala celý deň. Ako zdôraznila, nemala by si byť prekvapená, ak sa ľudia, ktorých poznáš vo svojom každodennom živote, prihlásili na odber tvojho obsah. Urobili tak jej spolupracovníci aj bývalý spolužiaci.

Neskôr sa prihlásila do agentúry, aby lepšie zvládala spracovanie profilu, ale ostatným odkázala, aby boli opatrní, pretože tretia strana ti ukrojí značnú časť z toho, čo zarobíš. „Ak chcete, môžete tam zarobiť peniaze. Ale ak to robíte na plný úväzok a naozaj chcete zarábať peniaze, musíte zvážiť všetky tieto ostatné veci.“

image

Najznámejšia česká OnlyFans modelka Xholakys si prešla peklom. V minulosti sa pokúsila o samovraždu, dnes žiari

Never všetkému, čo vidíš na internete

Vyzvala ženy, aby si položili otázku, či také chcú byť a či je obsah pre dospelých v súlade s tým, kým skutočne sú. Austrálčanka priznala, že s produkciou tohto obsahu začala len preto, aby sa presťahovala do zámoria a potrebovala online prácu, ktorú by mohla robiť odkiaľkoľvek na svete.

„Priala by som si, aby som o tom premýšľala oveľa lepšie, pretože to ľutujem a želám si, aby som to neurobila. Bola to zvláštna časť môjho života.“ Na záver dodala, aby ľudia neverili všetkému, čo vidia online.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. jún 2024 19:38