Eliza Rose WatsonEliza Rose Watson/Instagram
StoryEditor

Tvorkyňa OnlyFans o svojej temnej minulosti. Denne užila viac ako štyri gramy kokaínu, napokon skončila na ulici

Antiyoutuber19.09.2023., 10:00h

O svojom strastiplnom a prekvapivom živote sa rozhovorila OnlyFans tvorlyňa Eliza Rose Watson. Predtým spávala na lavičkách v parku po boku drogovo závislých. Teraz si zarába milióny predajom svojich nahých fotiek. Množstvo ľudí pobúrila aj obrovským billboardom, ktorý si dala zhotoviť v Londýne a v New Yorku.

Lajkuj Brainee.sk na

O tom, ako ťažký a desivý život drogovo závislý človek môže mať, prehovorila slávna OnlyFans tvorkyňa Eliza Rose Watson. Momentálne veľmi úspešná modelka, ktorá si zarába desaťtisíce eur mesačne sa zverila so svojou temnou životnou kapitolou. Z drogového koníčka na škole sa stala závislosť, kvôli ktorej skončila na ulici. Nocovala vraj hneď vedľa svojich kumpánov v parkoch na lavičkách a denne bola schopná dať si až štyri gramy kokaínu. Táto temná história je už ale za ňou a teraz si užíva prepychový život vďaka fanúšikom z OnlyFans, píše sa na Antiyoutuber.

Dala si vyrobiť billboardy

Verejnosť sa v pohľade na OnlyFans a celkovo erotickou brandžou delí na dva tábory, jedni to jednoducho podporujú a tí druhí zase nie. Veľkú kauzu nedávno vyvolala tým, že si kúpila za obrovskú sumu veľké billboardy v mestách ako Londýn a New York. Zaplatiť za to mala takmer desaťtisíce eur. Hoci ide podľa niektorých o celkom jednoduchý a odfláknutý štýl reklamy, mnohí ju za to kritizujú. Hlavným cieľom bolo spropagovať sociálne siete ako Instagram a práve OnlyFans. 

Watson tvrdí, že sa tým snaží zmeniť vnímanie ľudí tejto profesie. Niektorí miestni obyvatelia to však označujú za pornografický hnus, ktorý v ich uliciach nemá čo robiť. Kvôli tejto kauze sa meno Watson objavovalo v mnohých celosvetovo známych novinách, čo sa rozhodla využiť. Pravdepodobne si povedala, že pri takej sledovanosti je správny čas, aby svetu povedala svoj životný príbeh. 

Stala sa drogovo závislou

Priznala sa, že veľkú rolu v jej živote hrali drogy. S tými začala experimentovať už ako tínedžerka na strednej škole, z čoho sa stal asi obľúbený a celkom častý koníček. Postupom času začala čím ďalej tým viac spadať do drogovej závislosti, pričom vraj len so šťastím zvládla dokončiť vysokú školu. Potom s ňou išlo ale takmer všetko z kopca. „Bola som absolútna troska a zúfalá v depresiách. Vtedy som si siahla na dno,“ hovorí Watson. 

Vtedy sa z nej stal ukážkový príklad drogovo závislého človeka. Veľké množstvo drog dokonca zapíjala hektolitrami alkoholu. Od rána do večera sa opíjala, pričom bola schopná za deň spotrebovať až štyri alebo viac gramov kokaínu. Celé dlhé dni nevedela takmer o ničom inom, len že užívala nejakú drogu, alebo sa snažila získať peniaze, aby si ich mohla kúpiť. 

„Žobrala som, požičiavala som si, kradla som, aby som získala nejaké peniaze. Niekedy som sa aj dokonca zblížila s nejakým mužom. Bola som v tom všetkom až po uši, že sa zdalo, že už nie je cesty von,“ hovorí Watson, že robila takmer čokoľvek, až na prácu, aby získala peniaze na drogy a alkohol.

Napokon sa z toho dostala a začala podnikať

V tejto životnej situácii sa vraj často stretávala s rôznymi nepríjemnými situáciami a konfrontáciami ako niekoľko jázd v sanitke, s diskusiami s policajtmi, alebo sa raz dokonca pokúsila spáchať samovraždu. Kvôli všetkým okolnostiam sa nakoniec ocitla na ulici. Spávala vraj u svojich drogovo závislých kamarátov či na lavičkách v parku. „Nemala som žiadne peniaze. Nemala som bankovú kartu. Nemala som nič,“ zveruje sa Watson. 

Celá situácia logicky veľmi trápila aj celú jej rodinu. Jedného dňa ju matka zoznámila s jej známym, ktorý sa momentálne liečil z drogovej závislosti. On bol nakoniec ten, kto jej pomohol sa z toho všetkého dostať. Začala dokonca učiť na škole. Túto pozíciu však kvôli nízkemu platu v roku 2019 opustila a začala podnikať na OnlyFans. V priebehu covidovej pandémie sa stala extrémne populárnou, pričom si momentálne zarába milióny korún mesačne. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. máj 2024 02:14