Valérie Holáková alias XholakysIG & X/Xholakys
StoryEditor

Najznámejšia česká OnlyFans modelka Xholakys si prešla peklom. V minulosti sa pokúsila o samovraždu, dnes žiari

Antiyoutuber26.01.2024., 08:30h

Xholakys je známa pre svoju prostorekosť, neustále hádky na sociálnych sieťach, ale najviac sa preslávila svojou tvorbou na OnlyFans. Jej život bol kedysi plný večierkov, alkoholu a nekončiacej zábavy. Xholakys ale vraj veľmi priťažili psychické problémy a aj zlí priatelia. Teraz sa ale dala dohromady a zlých ľudí zo svojho života vymazala. Fanúšikovia ju chvália, pretože sa výrazne zlepšila.

Lajkuj Brainee.sk na

Najznámejšia česká OnlyFans tvorkyňa Valerie Holáková alias Xholakys sa už dlhú dobu snažila zmeniť svoj životný štýl. To sa jej nakoniec podarilo, pretože vyzerá šťastne a dokonca sa jej tiež podarilo pribrať nejaké to kilo navyše. Nebolo to ale zo dňa na deň a Holáková si musela prejsť dlhou cestou plnou odriekania a dokonca musela zo svojho života odrezať plno kamarátov. Teraz sa ale nechala počuť, že je so sebou spokojná a popísala, aké zložité obdobie má za sebou.

Ako píše portál Antiyoutuber, Holáková, ktorá je vo svojich dvadsiatich piatich rokoch úspešná na platforme OnlyFans, dlhý čas zápasila s psychickými problémami. Mladá slečna ale neviedla príliš usporiadaný život a v dôsledku toho výrazne schudla. Rozhodla sa ale, že sa chce zmeniť a spolu s tým aj svoj veľmi akčný život.

image

Streamerka Amouranth zverejnila, koľko si už zarobila na OnlyFans. Bežný Slovák takú sumu zarobí za vyše 3-tisíc rokov

Nový život

Nie je preto náhoda, že Holáková často pridávala videá iba z pohodlia domova alebo z prechádzok so psom, pretože večierky už pre ňu skrátka neboli to pravé. Lenže Holáková sa musela zbaviť aj niektorých ľudí, ktorí na ňu mali zlý vplyv. „Hlavný problém nastal, keď som so sebou konečne chcela niečo robiť a netráviť čas s ľuďmi, ktorí ma ťahali dole. Slušne som im povedala, že sa naše cesty budú musieť rozísť, že ja chcem od života viac,“ povedala Holáková na svojom Instagrame.

Tí rovnakí ľudia vraj ale nedokázali prehryznúť, že už sa s nimi Holáková nechce ďalej baviť a začali ju vraj urážať a ohovárať. Holáková sa im mala snažiť poskytnúť pomoc, ale nikto z nich sa vraj nechcel posunúť ďalej. Niektorí z nich sa vraj kedysi na Holákovej priživovali. Bývali u nej doma a nič neplatili, pretože sa o nich Holáková starala sama. Nikdy ale nepovedala, akých kamarátov má presne na mysli. Je ale dosť možné, že hovorí o ľuďoch, ktorí brali drogy.

„Mrzí ma to, ale nemohla som sa ďalej obklopovať ľuďmi, ktorí majú deštruktívny životný štýl. Snáď nájdu pokoj v duši,“ povedala Holáková. Ľudia, ktorí ju začali urážať aj napriek tomu, že im dlhú dobu pomáhala, vraj pre ňu boli veľkou motiváciou. Chcela im ukázať, že keď na sebe človek naozaj poctivo pracuje, dá sa veľmi dobre dosiahnuť skvelé životné výsledky.

Prísny režim

Holáková na seba vraj musela byť tvrdá, vytvoriť si úplne nový režim, ktorý dodržiava a sústrediť sa iba sama na seba a neriešiť ostatných ľudí, ktorí jej hádzali polená pod nohy. Pretože dodržiavala všetko, čo jej malo v jej ceste k lepšiemu životu pomôcť, začalo sa Holákovej dariť. Podarilo sa jej dokonca pribrať pár kíl a dokonca sa vraj cíti lepšie aj po psychickej stránke.

image

Tvorkyňa OnlyFans o svojej temnej minulosti. Denne užila viac ako štyri gramy kokaínu, napokon skončila na ulici

Jej sledujúci si to začali všímať a vyjadrujú jej obrovskú podporu. „Musíš byť sama sebou a nie takou, akú ťa vidia ostatní a nesprávať sa tak, ako oni chcú. Je dobre, že si odkopla tých zlých,“ odkázal Holákovej jeden z jej sledujúcich na Instagrame. Chodia jej vraj stovky podobných správ, kde jej ľudia píšu, že sú radi za to, že sa konečne cíti lepšie.

„Veľmi vám ďakujem. Som rada, že vidíte ten progres a že všetci viete, že som urobila dobre. Všetci si to všímate, ako som šťastnejšia a ja som za to rada,“ ďakovala svojim fanúšikom Holáková na Instagrame. Tá naozaj potrebovala urobiť vo svojom živote razantnú zmenu. Jej životný štýl totiž nebol ani trochu dobrý.

image

Valérie Holáková alias Xholakys

IG & X/Xholakys

Ťažké obdobie aj pokus o samovraždu

Na sociálnych sieťach sa dokonca objavilo video, v ktorom bola Holáková pravdepodobne pod vplyvom drog. Zároveň sa dlhý čas stretávala s psychickými problémami a dokonca sa pokúsila spáchať samovraždu. Prehltla totiž 50 Xanaxov, ktoré následne zapila vodkou. Vtedy ju zachránila jej matka a Holáková niekoľkokrát skončila v psychiatrickej liečebni v Bohniciach.

Na Xanaxe si naviac vypestovala závislosť a pretože mala tento liek predpísaný od svojho lekára, mohla si upraviť dávkovanie liekov podľa seba. Teraz sa ale statočne rozhodla urobiť za všetkými zlými životnými rozhodnutiami hrubú čiaru a posunúť sa ďalej. Podľa všetkého sa ale Holákovej konečne darí a určite jej veľmi pomáhajú aj jej fanúšikovia, ktorí ju v jej rozhodnutí neuveriteľne podporujú.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. apríl 2024 11:58