Z OnlyFans do kláštora.Instagram/emy_buono_, Unsplash/ Mateus Campos Felipe/
StoryEditor

Z OnlyFans do kláštora. Populárna tvorkyňa mala vraj zjavenie, chce sa stať mníškou a nájsť trochu pokoja

Antiyoutuber26.08.2023., 12:28h

OnlyFans je platforma, ktorá môže urobiť zo života buď raj, ale aj peklo. Sľubné zárobky často nie sú nič proti sociálnym a rodinným problémom, ktoré zverejňovanie erotických fotiek vyvolá. Talianska tvorkyňa Emy Buono sa zverila, že reakcia blízkych na jej erotickú kariéru nebola práve pozitívna. Chce sa tak vraj stať mníškou.

Lajkuj Brainee.sk na

Na OnlyFans, často nazývanej platforme pre dospelých, v dnešnej dobe podniká kdekoľvek. Ide však o profesiu, ktorá nie je pre každého. Hlavný obsah na platforme je totiž erotika a pornografia. S podnikaním na OnlyFans tak často prichádzajú rôzne kontroverzie a drámy. To sa stalo aj talianskej modelke Emy Buono. K rodine jej partnera sa dostali jej uniknuté zábery z platformy a tá ju za to odsúdila, píše Matěj Čech na portáli Antiyoutuber. To, čo následne tvorkyňa urobila, zarazilo väčšinu fanúšikov.

Chce sa stať mníškou

Buono bola zrejme ten typ tvorkyne, čo sa snažila svoju pálčivú kariéru držať pod pokrievkou. „Súkromie na platforme ma neochránilo. Platený obsah, ktorý som zverejnila, sa stal virálnym a skončil na telefónoch všetkých. Časť tohto obsahu videl každý,“ zveruje sa. „Dostalo sa to aj k rodine môjho priateľa, čo mi spôsobilo značné problémy. Bola som v šoku,“ dopĺňa.

@emy_buono2 La reazione di suor felicita ?? passiamo la Pasqua insieme a voi domenica 4 aprile su @real_time_2.0 ♬ suono originale - Emybuono2

Pri pohľade späť na svoje pôsobenie na OnlyFans sa za seba hanbí. Má pocit, že robila niečo sebecké a nesprávne. „Nemyslela som na nikoho, ani na svoju rodinu, ani na svojich blízkych. Stretávala som ľudí na ulici, ktorí mi hovorili neslušné veci, aj keď som bola práve s mamou,“ opisuje nepríjemnú situáciu. V jeden moment, keď sa začala stávať čoraz viac virálna, tak mala vraj zjavenie. Zdá sa, že sa z nej stala pobožná sexy hriešnica. „Chcem vstúpiť do kláštora a nájsť trochu pokoja a pohody,“ hovorí.

Buono bez pochyby patrí medzi tvorkyne, ktoré sa kvôli svojej pikantnej kariére rozhádali so svojimi blízkymi. Zverila sa, že už nie je v styku so svojim otcom a strýkom. Zostala jej iba matka a partner, ktorý bol vraj v jej kariére napriek názorom svojich rodičov vždy podporujúci. V reakcii na zrejme nájdenie viery sa rozhodla, že vstúpi do kláštora. Zdržiavať sa bude v kongregácii sestier Svätého Ježiša, kde sa časom zrejme stane mníškou.

image

28-ročná učiteľka si založila OnlyFans, jednu vec však nedomyslela. Jej študenti ju zaplavili žiadosťami o fotografie

Na pobožný sexy obsah môžu jej fanúšikovia rovno zabudnúť. Buono má v pláne sa kajať, čoho súčasťou je aj odstránenie jej OnlyFans profilu.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 04:38