OnlyFans modelka zistila, že ju sleduje vlastný bratranec.Instagram/sharna Beckman/
StoryEditor

OnlyFans modelka si našla v zozname odberateľov meno svojho bratranca. Ten prišiel s bizarnou výhovorkou

Antiyoutuber06.04.2024., 09:00h

Austrálčanka zistila, že v zozname jej odberateľov na platforme OnlyFans figuruje meno jej bratranca. Rozhodla sa ho preto konfrontovať. Jeho reakcia je prinajmenšom zaujímavá.

Lajkuj Brainee.sk na

Práca v erotickom biznise bezpochyby nie je taká ľahká, ako by si niektorí ľudia pomysleli. S tučnými zárobkami a peknou pozornosťou sa spája aj často mnoho nepríjemností.

Krásne modelky sa musia stretávať s otravnými fanúšikmi, ktorí sú niekedy pre získanie ich pozornosti schopní urobiť zrejme čokoľvek. Čo ak sú ale títo stalkeri súčasťou ich rodiny? 

image

Streamerka Amouranth zverejnila, koľko si už zarobila na OnlyFans. Bežný Slovák takú sumu zarobí za vyše 3-tisíc rokov

Verný fanúšik

Austrálska OnlyFans tvorkyňa Sharna Beckman nedávno prehovorila o jednom svojom vernom fanúšikovi, píše portál Antiyoutuber. V zozname odberateľov našla meno svojho bratranca. Tam však príbeh nekončí. Rozhodla sa ho totiž konfrontovať a jeho reakcia je zaujímavá.

Už len fakt, že bratranec platí za nahé fotografie svojej sesternice, je zarážajúci. No on zašiel ešte ďalej. Sharna sa zverila, že člen jej rodiny nemal zaplatený len klasický odber. Platil aj za špeciálny obsah, a to zrejme nie práve najnižšie sumy. 

Smiešna výhovorka

Keď Sharna zistila, že sa jeho meno nachádza v zozname jej sledujúcich, konfrontovala ho. Prišiel podľa nej s trochu smiešnou a stupídnou výhovorkou. „Snažil sa mi povedať, že to nebol on, ale vlastne jeho kamarát, ktorý je ženatý, takže nemohol používať svoje vlastné meno ani kreditnú kartu. Môj bratranec mu zjavne láskavo ponúkol, že sa podelí o svoje meno a kreditnú kartu, aby mi mohol dať odber,“ hovorí Sharna, ktorá ale jeho vysvetleniu ani náhodou neverí.

Neopýtala sa ho len na to, prečo má u nej zaplatený odber, ale aj prečo si kupoval špeciálny obsah. Reakcia bratranca však bola stále rovnaká. Sharna bola úplne znechutená a vôbec nechápala, prečo by niekto z jej rodiny niečo také robil.

Pred zvyškom rodiny to zatajila

„Úprimne sa mi urobilo zle od žalúdka a bolo mi príliš trápne o tom niekomu povedať. Nechcela som spôsobiť v rodine nejaké nepríjemnosti. Tak som ho odobrala zo svojho účtu a zablokovala si jeho telefónne číslo,“ zverila sa. Aj keď ju niečo také znechutilo, rozhodla sa, že si to nechá pre seba a rodine nebude nič hovoriť. Keď zapieral raz, pred zvyškom rodiny by podľa nej zapieral zase.

„Nepovedala som to svojej rodine, pretože som medzi všetkými nechcela spôsobiť drámu. Už tak som sa kvôli tomu cítila veľmi trápne. Myslím, že by to nejakú drámu spôsobilo a pravdepodobne by to poprel, a ja by som vyzerala ako klamárka,“ vysvetlila. Svoje slovo ale veľmi nedodržala, keďže tento príbeh vyrozprávala celému svetu.

image

Carrie Kirsten o svojich bývalých: Jeden ma udrel, druhý zo mňa ťahal peniaze. Obaja sa bránia, ona zverejňuje dôkazy

Deje sa to viacerým

Podobných príbehov nie je málo. Ďalšia tvorkyňa z platformy Taila Maddison sa dávnejšie na svojom TikToku zverila s ešte zarážajúcou skúsenosťou. Už od začiatku svojej erotickej kariéry mala jedného verného fanúšika, s ktorým komunikovala takmer každý deň. 

Nešlo iba o nevinnú konverzáciu o tom, ako sa kto má. Mal od nej požadovať rôzne pikantné erotické videá a fotografie. Jeho požiadavky boli špecificky zamerané na jej spodnú bielizeň. Neskôr zistila, že išlo o jej nevlastného otca, ktorý bol súčasťou jej života 11 rokov.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 12:50