AmouranthX/Amouranth
StoryEditor

Streamerka Amouranth zverejnila, koľko si už zarobila na OnlyFans. Bežný Slovák takú sumu zarobí za vyše 3-tisíc rokov

Miroslav Kamody11.01.2024., 11:00h

Priemerný Slovák takúto sumu zarobí za 3 396 rokov, ryšavej internetovej modelke Amouranth na to stačili štyri roky a kamera.

Lajkuj Brainee.sk na

Streamerka Amouranth patrí k najpopulárnejším tvorcom (od roku 2021 vôbec najpopulárnejšou) na Twitchi. Väčšina jej fanúšikov sú muži a nie je ťažké domyslieť si, či ich viac zaujíma hranie, alebo samotná ryšavá streamerka s veľkým poprsím. Jej civilné meno je Kaitlyn Siragusa a popularitu si na platforme vybudovala živými prenosmi na tému ASMR.

Suma, z ktorej sa ti zatočí hlava

Samozrejme, jej pôsobenie sa nezaobišlo bez problémov - napríklad už sedemkrát dostala ban. Amouranth však rozhodne nie je hlúpa a uvedomuje si, prečo ju sleduje také obrovské množstvo ľudí. Aj preto sa v roku 2020 rozhodla založiť si účet na platforme OnlyFans.

image

Streamerka Amouranth našla ďalší bizarný spôsob, ako z ľudí ťahať peniaze. Zo svojich vaginálnych kvasiniek ide vyrábať pivo

Do roku 2022 si takto dokázala zarobiť obdivuhodných 33 miliónov dolárov. Odvtedy však prešli ďalšie dva roky, a tak sa rozhodla na platforme X zverejniť, ako sa jej darilo do dnešných dní.  Od 1. januára 2020 do 3. januára 2024 zarobila úchvatných 57 058 995 dolárov.

Priemerný Slovák takú sumu zarobí za 3 396 rokov

Táto závratná suma ju radí medzi najlepších 0,01 percenta tvorcov na celom OnlyFans. Pre zaujímavosť, pri priemernom slovenskom (hrubom) plate 1 400 eur by človek takúto sumu zarobil „len” za 3 396 rokov.

Nejde pritom o jediný zárobok, ktorý mladá internetová modelka má. Nie je to tak dávno, čo oznámila uvedenie piva vytvoreného pomocou jej vlastných vaginálnych kvasiniek na trh. To jej vyrába poľská pivná spoločnosť The Order of Yoni. O tomto bizarnom nápadne sme písali v staršom článku.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 21:05