Streamerka Meow Dalyn sa identifikuje ako pesInstagram/meowdalyn
StoryEditor

FOTO Streamerka sa identifikuje ako pes. Šteká, ciká vonku a spí v pelechu, ľudia na internete ju milujú

Honza SrpiDnes.cz04.04.2024., 14:00h

Už aj medzi tak dosť bizarnou prehliadkou čudákov na internetovej platforme Twitch vyniká streamerka s prezývkou Meow Dalyn. Vystupuje totiž v kostýme psa, necháva sa od divákov za drobný poplatok virtuálne škrabkať za uškom a keď nie je zlé počasie, chodí vraj vykonávať potrebu von. Tvrdí však, že nejde o sexuálny fetiš a že potrebu byť psom cíti od útleho detstva.

Lajkuj Brainee.sk na

Najpopulárnejšiu streamovaciu platformu Twitch si aspoň raz mesačne zapne viac ako 200 miliónov užívateľov. O ich zábavu sa stará viac ako 8,5 milióna „bavičov“ zdieľajúcich vlastnú tvorbu, ktorá sa už však dávno netýka len hrania počítačových hier, kvôli ktorým Twitch pôvodne vznikol, píše Honza Srp z portálu iDnes.

Nájsť tam možno mnoho podnetného obsahu z oblasti gastronómie, umenia alebo napríklad športu, zároveň je to však miesto, kde si ľahké dievčatá nechávajú pri nafukovacom bazéniku premietať strieľačku Fortnite na svoje pozadie.

image

Riaditeľ Twitchu priznal problémy. Streameri dostávajú státisíce každý mesiac, samotná platforma ale nič nezarába

Identifikuje sa ako pes

Vždy, keď sa dostaví pocit, že už sme videli všetko, Twitch nás dokáže vyviesť z omylu. Naposledy sa to podarilo streamerke vystupujúcej pod prezývkou Meow Dalyn, ktorá sa identifikuje ako pes.

Síce vo svojich streamoch dokáže hovoriť hodiny v kuse a dokonca aj pohotovo odpovedať na položené otázky, inak však napodobňuje psie správanie, ako to len ide. Olizuje si „packy,“ váľa sa v pelechu, nosí náhubok alebo napríklad chodí vykonávať potrebu von (zároveň ale priznáva, že keď počasie nepraje, zvládne to aj na klasickom WC).

Pre konzervatívnych Stredoeurópanov to môže vyzerať ako poriadny úlet, väčšina pravidelných užívateľov internetu nad tým však najskôr len pokrčí ramenami, pretože už zrejme videli aj divnejšie veci. Hranie sa na zvieratá je navyše vcelku obľúbeným druhom fetišizmu, ktorý má dokonca svoje obsiahle heslo na Wikipédii, takže pokiaľ medzi všetkými zúčastnenými panuje konsenzus, asi by ani nestálo za to do tejto témy viac rýpať.

image

Streamerka Meow Dalyn sa identifikuje ako pes

Instagram/meowdalyn
image

Streamerka Meow Dalyn sa identifikuje ako pes

Instagram/meowdalyn
image

Streamerka Meow Dalyn sa identifikuje ako pes

Instagram/meowdalyn
image

Streamerka Meow Dalyn sa identifikuje ako pes

Instagram/meowdalyn
image

Streamerka Meow Dalyn sa identifikuje ako pes

Instagram/meowdalyn
image

Streamerka Meow Dalyn sa identifikuje ako pes

Instagram/meowdalyn
image

Streamerka Meow Dalyn sa identifikuje ako pes

Instagram/meowdalyn
image

Streamerka Meow Dalyn sa identifikuje ako pes

Instagram/meowdalyn

Cítila sa tak celý život

Čo je však na Meow Daly zaujímavé, je jej snaha presvedčiť okolie, že svoj „role-playing“ nevníma rýdzo sexuálne. V podcaste Whatever totiž prezradila, že sa ako pes túžila prezentovať celý svoj život, už ako dieťa sa vraj na detskom ihrisku hrala na vlka. Nemá účet na OnlyFans ani žiadnom pornografickom webe, ide vraj jednoducho o jej životný štýl.

„Niekto sa hral na otecka, niekto na mamičku, ja som vždy chcela byť psom,“ vysvetlila až prekvapivo chápavému publiku svoj životný postoj. Trochu zamotané to začalo byť vo chvíli, keď sa jej moderátor spýtal na to, akou rasou psa sa cíti byť.

Meow Dalyn odpovedala, že je ružovým dalmatíncom (asi nemusíme zdôrazňovať, že také psie plemeno oficiálne neexistuje, že?), v skrini má však vraj bohatú zásobu dekoratívnych uší a chvostíkov, aby mohla predstavovať akúkoľvek psiu rasu, ktorá sa jej práve páči.

image

Streamerka Amouranth zverejnila, koľko si už zarobila na OnlyFans. Bežný Slovák takú sumu zarobí za vyše 3-tisíc rokov

Je jej jedno, čo si ľudia myslia

A prečo že sa volá Meow (anglicky mňau, pozn. red.), keď sa cíti ako pes? Ide vraj o rovnaké zveličenie, ako keď niektorí ľudia pomenúvajú svoje malé čivavy drsnými menami ako Herkules alebo Rocky. Reportérom austrálskej rannej šou The Kyle and Jackie O Show potom ďalej prezradila aj to, že nemá partnerov, ale psovodov (handlers) a že je jej úplne jedno, čo si o nej ľudia myslia, pretože sa väčšinou dokáže do svojej role absolútne ponoriť.

Na otázku či súloží len v pozícii „na psíka“, ale už len významne zaštekala. Akokoľvek to môže vyzerať bizarne, Meow nie je prvou internetovou „celebritou,“ ktorá sa hrá na psa. A rozhodne nie je tou najpresvedčivejšou.

Tento titul si bezpochyby vyslúžil Japonec, vystupujúci pod jednoduchou prezývkou Toco. Tomu sa podarilo cez server OnlyFans vybrať slušnú sumu na realisticky vyzerajúci kostým kólia, s ktorým teraz na uliciach znervózňuje ostatné zvieratá, ktoré sa identifikujú ako psy.

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 04:56