Carrie KirstenCarly Kirstenová/Instagram
StoryEditor

Carrie Kirsten o svojich bývalých: Jeden ma udrel, druhý zo mňa ťahal peniaze. Obaja sa bránia, ona zverejňuje dôkazy

Antiyoutuber02.04.2024., 11:00h

Carrie Kirsten sa pustila do svojich bývalých partnerov. Jeden ju vraj pri hádke udrel, je to podľa nej manipulátor a tyran. Druhý z nej neustále ťahal peniaze. Hoci sa obaja bránia a tvrdia, že Kirstenová klame, má pre svoje tvrdenia dôkazy. A zdá sa, že sa nechce vzdať bez boja.

Lajkuj Brainee.sk na

Celý český internet počas prvého marcového víkendu riešil jedinú tému – bývalé vzťahy influencerky Carly Kirstenovej, alias Carrie Kirsten. Po mesiacoch špekulácií totiž konečne nielen že priznala rozchod s Danielom Bayerom, ale zároveň ho okrem iného obvinila z toho, že ju mal udrieť. Nešetrila ani predošlého bývalého priateľa Nikolaosa „Nikose“ Macha, ktorého obvinila z toho, že s ňou bol len pre peniaze, píše sa na portáli Antiyoutuber.cz.

Video na Youtube

Kirstenová nahrala o svojich bývalých vzťahoch video na Youtube v sobotu. Vraj ju už nebavilo počúvať, že by sa mala vrátiť k niektorému z bývalých partnerov, a tak sa rozhodla verejne prehovoriť o tom, aké chyby obaja mali. Tvrdí, že už jednoducho nedokázala ďalej mlčať. Hoci sa Kirstenová nikdy k vzťahom verejne nevyjadrovala, v tomto prípade roky mlčania dohnala.

image

Zazvonil zvonec a ďalšiemu vzťahu Shopaholic Adel je koniec. Snúbenca mala týrať, na sprchu mal vraj len dve minúty

Väčšia časť videa sa venovala Bayerovi, teda „najčerstvejšiemu“ bývalému priateľovi. Tvrdí, že od nej neustále chcel, aby za neho platila dovolenky, večere, oblečenie a zároveň aby mu kupovala drahé darčeky. Údajne tiež žiadal, aby požičala peniaze nielen jemu, ale aj jeho rodine s tým, že to sú pre ňu len „drobné“. V skutočnosti ale vraj išlo o čiastku v radoch niekoľko stoviek tisíc. Po celú dobu vzťahu ju mal tiež podvádzať, písať si s inými ženami, sledovať jej polohu, čítať súkromné konverzácie a zakazovať jej chodiť von. Navyše si myslí, že s ňou bol len kvôli sláve a peniazom. Kirstenová tiež tvrdí, že ju mal Bayer pri jednej hádke tiež udrieť.

Video sa začalo okamžite šíriť po sociálnych sieťach a v súčasnej dobe ho videlo za dva dni takmer 800 tisíc ľudí. Česi evidentne milujú cudzie vzťahové drámy, TikTok sa okamžite zaplnil reakciami. Ľudia rozoberajú, ako to celé medzi nimi bolo, riešia, či ho niekde s inou ženou niekde nestretli a o celej situácii na Bayerov účet žartujú. Každý, kto sa ku kauze vyjadril, má jasno. Bayer je tyran, manipulátor a Carrie si nezaslúžil.

Reakcia Bayera

Podľa Bayera ale nič nie je také, ako sa na prvý pohľad zdá. Najskôr reagoval len krátkym videom na príbehu na Instagrame. Vraj nie je násilník a ženu by nikdy neudrel. O deň neskôr zverejnil video, v ktorom priznal, že si síce v dobe, keď boli zadaní, s inými ženami písal, správy podľa neho ale nijak nevhodné neboli. „Príde mi nefér, aby ma označovala ako tyrana, násilníka a manipulátora,“ hovorí. Vyvracia tiež to, že by mal od nej vyžadovať drahé darčeky. Tvrdí, že zakaždým, keď za neho platila, cítil sa trápne. Nič nehovoriace vyjadrenie doplnil tiež prestrihom, v ktorom sa smeje.

Je nutné dodať, že sa k najzávažnejším tvrdeniam vôbec nevyjadril, veľkú časť videa nehovorí o ničom zaujímavom a ešte navyše sa celej situácii evidentne smeje. Vysmiali sa mu nielen ľudia na sieťach, ale aj samotná influencerka. Vraj nerozumie, že keď vyjadrenie plánoval viac ako 24 hodín, nevymyslel niečo lepšie. S ňou sa zhodujú aj ľudia na sieťach.

Ukradol jej platobnú kartu

Lenže influencerka sa nevenovala vo videu len Bayerovi. Na konci spomenula aj predošlý vzťah s Machom. Ich rozchod predminulú jeseň rozoberal na sieťach v podstate každý. Navyše po tom, čo prijala pozvanie do relácie Detektor lží od The Mag, ktorý Mach moderuje, sa stal profil najsledovanejším na platforme Hero Hero. Rozhovor bol v tej dobe najdiskutovanejšou témou na internete. Jednoducho, mladých ich vzťah aj po takej dlhej dobe stále zaujíma. Kirstenová v novom videu prehovorila o tom, že aj Mach ju mal v podstate ako „peňaženku“. Všetko, vrátane darčekov pre ňu, vraj platil jej platobnou kartou, ktorú si nahral do telefónu a celú situáciu nakoniec musel riešiť jej advokát.

Mach je na sociálnych sieťach veľmi obľúbený a zdá sa, že aj napriek obvineniam obľúbeným zostane. Síce mnohí ľudia kritizujú aj jeho, vlna kritiky je ale o poznanie menšia než tá, ktorá sa zniesla na Bayera. K lepšiemu imidžu mu tiež pomáha jeho vyjadrenie. „Po našom rozchode sme medzi sebou mali nejaké nevyriešené financie. Na tie ale existuje zmluva medzi mnou a dotyčnou osobou, dohoda o splatení dlhu, ktorú spísal po našom rozchode jej právnik a je tam napísané, že si finančne nič nedlžíme a všetko je vyrovnané,“ píše na Instagrame. V telefóne mal jej kartu kvôli tomu, že na jej údaje fakturoval časť spoluprác a zároveň pre ňu čiastočne pracoval. Podľa neho sa rozišli v dobrom, niekoľkokrát jej po rozchode pomáhal a podobné vyjadrenia nečakal.

Je vhodné vrátiť sa k tvrdeniu, že na jej údaje fakturoval časť spoluprác. Vraj kvôli tomu, že sa to Kirstenovej hodilo do účtovníctva. Neexistuje veľa prípadov, kedy by sa podnikateľom hodilo zvyšovať si umelé príjmy a je otázkou, či práve ona je jednou z nich. Podľa nej to ale bolo inak. Na jej údaje fakturoval, pretože bol vedený na úrade práce, nemal živnosť a tak jednoducho fakturovať nemohol. Jej verzia dáva oveľa väčší zmysel. Na základe informácií zo živnostenského registra Mach živnosť má už od roku 2018, dvakrát ju na rok a pol prerušil práve v dobe, keď s influencerkou tvoril pár.

Mach tiež odmietol, že by jej mal „ukradnúť“ kartu, s čím ale Carrie nesúhlasí. Navyše má pre svoje tvrdenia aj dôkazy. Na Instagrame zverejnila komunikáciu s advokátom, ktorý spor medzi nimi riešil. K tomu sa už ale Mach nevyjadril.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
22. apríl 2024 03:24