Nechaj appky a umelú inteligenciu, aby ti ušetrili čas.Dall-e, Unsplash/brainee X Canva/
StoryEditor

Žijeme v storočí, kedy vie počítač spraviť prácu za teba, tak načo strácať čas. Soznaj päť webových stránok, ktoré ti uľahčia život

mor23.04.2023., 12:00h

Čas sú peniaze, znie notiricky známe porekadlo. Drží sa ho aj týchto päť stránok, ktoré sme pre teba zozbierali, aby sme ti ponúkli tipy, ktoré ťa odbremenia od zbytočnej roboty a hľadania.

Lajkuj Brainee.sk na

Ak tráviš zbytočne veľa času surfovaním na nete, len aby si našiel užitočný nástroj, ktorý by ti pomohol s úlohou do školy alebo rozbehol tvoje podnikanie, čítaš správny článok. 

image

Chceš byť v obraze o tom, čo frčí? Ponor sa do aktuálnych trendov. Ukážeme ti, ako byť stále in

TinyWow 

Ak zakaždým tráviš zbytočne veľa času hľadaním webov, ktoré by ti konvertovali súbory do iného formátu kompresovali súbory alebo ti pomohli s úpravou videa, klikni na tento odkaz.,

tinyWow je zadarmo a má veľmi ľahké ovládanie. Nemusíš tak stráviť čas zbytočným hľadaním stránok, ktoré ti na konci nahratia všetkých súbor oznámia, že ti ich upravia za nejaký poplatok.

Web ti nezožerie čas ani registráciou, je prístupný okamžite. Web je prehľadný, zarába si zobrazovaním len jednej reklamy, takže ťa nezahltí ani morom vizuálneho smogu. 

Vývojári webu prevádzkujú aj ďalšie dve technologické stránky s vychytávkami: Alphr a TechJunkie. Navyše do budúcnosti sa pravdepodobne môžeme tešiť aj na ďalšie nástroje, ako sami píšu na svojom webe: Budeme pokračovať v budovaní bezplatných vecí.

image

Pred piatimi rokmi neexistovali. Pozri si zoznam povolaní, ktoré vznikli nedávno

Stránka dbá aj na tvoje súkromie. Vždy, keď nahráte súbor na naše servery, odstránime ho hodinu po dokončení spracovania. Súbory odoslané do TinyWow sa nahrávajú cez HTTPS. Prevádzkovatelia webu nepredávajú informácie o svojich používateľoch ani o dokumentoch, videách, obrázkoch alebo iných typoch súborov, ktoré môžu byť nahrané pri použití jedného z ich nástrojov, ako sami deklarujú.

AlternativeTo

AlternativeTo je bezplatná služba, ktorá ti pomôže nájsť lepšie alternatívy k produktom, ktoré miluješ aj tým, ktoré nenávidíš. Švédska tránka má bohaté medzinárodné spolupráce a preto aj alternatívy, ktoré ti ponúka, patria k tým najrelevantnejším. 

Web má len jedno poslanie, a to pomoc s hľadaním správneho softvéru pre tvoj počítač, telefón alebo tablet. Naším hlavným cieľom je poskytnúť vám alternatívy k softvéru, ktorý už poznáte a chcete ho nahradiť. Na základe odporúčaní našich používateľov uvádzame skvelé alternatívy k aplikáciám, ktoré chcete nahradiť.

DaVinci Resolve

Zdá sa, že DaVinci Resolve je jediným webom na svete, ktorý zahŕňa možnosti úpravy, korekcie farieb, vizuálnych efektov, pohyblivej grafiky a postprodukcie zvuku v jedinom softvérovom nástroji.

image

Umelou inteligencou chcú nahradiť už aj lekárov. Chudobnejším by mohol poradiť ChatGPT, tvrdí riaditeľ firmy

Má elegantné a moderné rozhranie, ktoré je veľmi prístupné a jednoduché na ovládanie aj pre nových používateľov, no zároveň dostatočne výkonné aj pre profesionálov.

Appka ti umožní pracovať rýchlejšie a vo vyššej kvalite, pretože sa nemusíš učiť ovládať viacej aplikácií naraz alebo prepínať softvér na rôzne úlohy. To znamená, že počas celého procesu môžeš pracovať s obrázkami v originálnej kvalite rovno z fotoaparátu.

Je to ako mať vlastné postprodukčné štúdio v jedinej aplikácii. Najlepšie zo všetkého je, že učením sa na DaVinci Resolve sa naučíte používať presne tie isté nástroje, aké používajú hollywoodski profesionáli, uvádzajú vývojári na svojom webe.

Pabbly

Ak podnikáš, Pabbly bude pre teba. Získaš prístup k dôležitým obchodným aplikáciám, v ktorých môžeš vytvárať formuláre, riadiť e-mailový marketing, fakturáciu, automatizáciu a mnoho ďalších vylepšených funkcií. Za túto vychytávku si však budeš musieť priplatiť. 

image

Nechaj umelú inteligenciu, nech pracuje za teba. Našli sme stránky, ktoré ti dokážu, že sci-fi už žijeme

Výhodou je, že sa od teba nevyžadujú žiadne extra technické zručnosti. Jedná sa o intuitívnu platformu pre všetkých používateľov. 

V Pabbly Plus dostaneš komplexný balík pre správu podniku, ktorý rieši všetky tvoje potreby v oblasti predaja a marketingu, čím ti ušetrí problémy s používaním viacerých aplikácií.

K funkciám, ktorými Pabbly disponuje, patrí overovanie mailových adries tvojich potencionálnych zákazníkov, automatické posielanie mailov klientom, správa fakturácie či automatizovanie opakujúcich sa úloh. 

Syllaby

Pri biznise tak trocha ešte zostaneme - Syllaby je tu pre každého, kto sa venuje sociálnym médiám a ich stratégiám. Ukáže ti, ako vytvoriť obsahovú stratégiu pre sociálne médiá len za pár minút.

image

Umelej inteligencie sme sa pýtali, ako zaujať na prvom rande. Aké rady má sexistický ChatGPT pre nezadaných?

Pomôže ti tak s vytvorením obsahovej stratégie, fungujúcej na TikTok, Instagram Reels, YouTube Shorts aj Facebook Reels.  Disponuje aj funkciou generátora skriptov AI, čo znamená, že už nemusíš stresovať nad tým, čo máš hovoriť vo svojich videách. Syllaby ti poskytne scenáristu skrz umelú inteligenciu, ktorý to celé spíše za teba. Ten bude pracovať s údajmi a témami, ktoré fungujú v odvetví, v ktorom sa pohybuješ a vytváraš svoj obsah. 

Ako uvádzajú na svojom webe, zostať konzistentným je jednou z najťažších častí tvorby obsahu. Syllaby ti tak poskytne aj kalendár obsahu, ktorý preberie zodpovednosť za teba a bude dbať na to, aby si sa držal jednej témy.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 15:25