Vďaka týmto appkám už nebudeš musieť strácať čas a ušetria ti prácu.Unsplash/andrea De Santis/
StoryEditor

Nechaj umelú inteligenciu, nech pracuje za teba. Našli sme stránky, ktoré ti dokážu, že sci-fi už žijeme

mor23.01.2023., 14:00h

Automatizuj a šetri čas. Nechaj umelú inteligenciu, nech robí repetetívne a mechanické úkony za teba. Ty môžeš zatiaľ naberať energiu a kreativitu na ďalšie výzvy a úlohy, ktoré ťa počas dňa čakajú.

Lajkuj Brainee.sk na

Umelá inteligencia vie byť nesmierne užitočná, keď príde na proces automatizácie procesov a úloh na pracovisku. Vie za teba posielať maily, spraviť fotku či ilustračný obrázok a keď potrebuješ odpoveď na nejaký problém, môžeš jej napísať a diskutovať. 

image

Umelá inteligencia ako budúcnosť vojenstva. Z robotov s AI sa môžu stať vraždiace mašiny

Jasper

Potrebuješ veľmi špecifický obrázok do prezentácie alebo k projektu, no nemáš čas ani peniaze na to, aby ti to niekto nakreslil? Jasper je umelou inteligenciou, ktorá to veľmi rada spraví za teba. Dokáže premeniť tvoju predstavivosť do konkrétnej podoby ako obrázok či fotografiu, a to len za pár sekúnd.

Funguje to tak, že Jasperovi najprv opíšeš, čo vidíš vo svojej predstave a čo chceš. Potom si vyberieš zo štýlov, v ktorom by si chcel mať výsledok. Rovnako vyberáš aj médium či náladu. Jasper ti následne ponúkne 4 návrhy, ktoré za pár sekúnd vygeneruje. Najlepšie je, že obrázok nemá autorské práva, takže s ním môžeš narábať ako len chceš.

Synthesia

Ak máš veľa nápadov na videá, podcasty, TikToky... ale žiadnu odvahu rozprávať na kameru či problém s vystupovaním, určite odporúčame túto appku. Ty len zadáš text a umelá inteligencia ho povie za teba - a nie len ako nejaká abstraktná bublina. Môžeš si vybrať z ponuky hercov, ktorí tvoj text odreprezentujú. 

Túto platformu využíva tisíce spoločností a funguje v 120 jazykoch. Cena za mesiac je 30 dolárov a dá sa stiahnuť ako rozšírenie do prehliadača. 

DoNotPay

Predstavujeme ti tvojho prvého robotického právnika. Využívaním tejto služby môžeš skrz umelú inteligenciu nájsť pomoc v boji s veľkými korporáciami a pri riešení problémov ako označovanie parkovacích lístkov, odvolávanie bankových poplatkov či žalovanie robocallerov. Služba však funguje zatiaľ len v anglickom jazyku. 

image

Nebezpečná umelá inteligencia. Je to ako mimozemský druh, skonštruovaný človekom, varuje expert

Cieľom tejto aplikácie je vytváranie rovnakých podmienok pre všetkých a sprístupnenie právnych informácií a svojpomoci každému a každej, kto ich potrebuje. DoNotPay je mobilná aplikácia a na svoje fungovanie využíva umelú inteligenciu. Služby, ktoré poskytuje stoja 36 dolárov na tri mesiace a v súčastnosti je dostupnou v USA a Spojenom kráľovstve. 

ChatOpenaiGTP

Ak niekedy budeš dlhšie sám s tým, že ti chýba spoločnosť, ale nikomu sa moc nechce písať ani vykecávať, skús napísať tomuto chatbotovi. Bude s tebou interagovať konverzačným spôsobom na úrovni. Odpovedá na otázky, vie si priznať chybu, upozorniť ťa na nesprávne predpoklady či odmietať nevhodné požiadavky v prípade, že by si naňho dačo skúšal. 

Tento chatbot trénovali profesionálni tréneri umelej inteligencie. 

Repurpose.io

Túto platformu ocení každý, kto sa - či už profesionálne alebo nie - venuje sociálnym médiám. Uľahčuje totiž automatizáciu tvojej práce s obsahom pre médiá - jeden príspevok vie rozposlať do viacerých naraz. Takže príspevok stačí raz vytvoriť a appka následne zariadi, aby sa dostal všade.

image

Dievča zomrelo len týždeň po diagnóze, vedci virtuálne umožnili mame rozlúčiť sa s ňou. Sme bližšie ku komunikácii so zosnulými?

Môžeš tak svoj obsah z YouTube, TikToku, Instagramu, Facebooku, Zoomu, Google Disku aj Dropboxu dostať všade a do každej inej platformy. Vďaka automatizácii môžeš ušetriť kopu času.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/tech/aplikacie, menuAlias = aplikacie, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
14. apríl 2024 20:09