Amber Heard a Johnny DeppTASR, koláž Brainee x Canva
StoryEditor

Amber si po prehranom súde s Johnnym Deppom zmenila meno. S dcérou a bývalou expriateľkou má žiť na Malorke

Miroslav Kamody01.05.2023., 09:00h

Herečka Amber Heard sa snaží spamätať po súde s exmanželom. Hollywood jej zatvoril dvere, na Malorke našla pod iným menom spolu s dcérou a bývalou priateľkou pokoj.

Lajkuj Brainee.sk na

Hollywoodska herečka Amber Heard bola po prehranom súde s exmanželom Johnnym Deppom do značnej miery neviditeľná. Niet sa čomu čudovať, koniec koncov prežívala jedno z najťažších období vo svojom živote.

Takmer dva mesiace po tom, čo prehrala súd so svojím bývalým manželom Johnnym Deppom za ohováranie, sa Amber musela poriadne uskromniť. Ako vtedy informoval portál New York Post, už sa stihla vzdať aj luxusnej vily neďaleko Los Angeles.

image

Hviezda Pirátov z Karibiku mieri na Slovensko! Johnnyho Deppa môžeš stretnúť v malej dedine pri Zvolene

Život na Malorke

Ako upozornil web The Hook News, nie je náhoda, že o herečke sme počuli tak málo. Amber totiž údajne používa pseudonym, aby sa vyhla akejkoľvek pozornosti. Toto meno malo byť odhalené po tom, čo ho použila na prenájom vily, kde sa snaží nateraz ukryť pred svetom.

Herečku zachytili pri tom, ako si užívala voľné chvíle so svojou dcérou na španielskom ostrove Malorka, kde si má prenajímať vilu spolu s bývalou priateľkou Eve Barlow. Veľké sídlo malo byť na predaj za 2,8 milióna eur, po jej presťahovaní bolo z trhu stiahnuté.

Použila iné meno, miestni ju spoznali

Podľa španielskych novín El Mundo použila Amber na prenájom nehnuteľnosti meno Martha Jane Cannary. Ide o skutočnú postavu z histórie, no Cannary bola známa viac ako Calamity Jane, hraničiarka a ikonická postava divokého západu.

Napriek tomu, že ju ostatní ohovárali a spochybňovali jej rozhodnutia, Cannary si stanovila vlastnú cestu a riešila veci po svojom. Aj dnes o nej existujú rôzne správy, vrátane rozkolu, či bola sväticou alebo zločincom.

image

Amber sa nevzdáva, potupná prehra na súde jej nestačila. S Deppom sa chce opäť súdiť

Podľa El Mundo miestni aj tak rýchlo spoznali, o koho ide, no bez problémov do komunity zapadla. „Všetci sa tu k nej správajú ako k ostatným; v skutočnosti je v tomto meste celé mesiace bez toho, aby o tom niekto vedel,“ povedal miestny obyvateľ.

Na internete sa však strhla búrlivá diskusia, pretože ľudia tvrdia, že aj keď sa chce Amber skryť pred svetom, nie je šanca, aby ju zachytil bulvárny portál TMZ bez toho, aby im o sebe nedala sama vedieť.

image

Amber Heard

Twitter/sienna

Amber dlhuje milióny

Herečka Amber Heard prehrala medializovaný súd s exmanželom Johnnym Deppom, čo okrem straty podpory v Hollywoode znamená, že prišla aj o obrovskú sumu peňazí. Po zohľadnení všetkých aspektov totiž musí hercovi nakoniec zaplatiť 8,35 milióna dolárov, píše britský Independent.

Najväčším problémom je, že okrem samotnej sumy musí Heard splatiť dlh vo výške šesť miliónov dolárov, ktoré sa jej nazbierali v rámci právnych nákladov. Otázkou je, kam sa podeli všetky peniaze zo sumy sedem miliónov, ktoré mala Amber rozdeliť medzi rôzne charitatívne organizácie, no neurobila tak.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/ostatne, menuAlias = ostatne, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 11:43