Depp vo svojej predchádzajúcej výpovedi povedal, že svoju manželku nikdy neudrel a z agresie obvinil ju.Elizabeth Frantz/Tasr/ap
StoryEditor

Amber sa nevzdáva, potupná prehra na súde jej nestačila. S Deppom sa chce opäť súdiť

Michal Čiernik04.07.2022., 12:00h

Ostro medializovaná súdna bitka medzi Johnnym Deppom a Amber Heard nekončí. Herečkin
právnický tím podal odvolanie.

Lajkuj Brainee.sk na

Mesiac po záverečnom rozsudku sa právnické tímy Amber Heard a Johnnyho Deppa znovu postavili pred sudkyňu Penney Azcarate. Ako uvádza usmagazine, namiesto urovnania odškodného zástupcovia Amber predložili štyridsaťtri stranový spis, na základe ktorého sa herečka proti výsledku odvoláva. Kvôli údajne nedostatočným dôkazom, ktoré sa spomínajú v dokumente, by mal byť rozsudok zrušený a mal by sa konať nový proces, myslí si jej odborný tím.

image

Depp vs. Heard: Kriminologička vysvetľuje, čo musíš pochopiť o zneužívaní, kým sa postavíš na niekoho stranu

Celkovo v siedmich bodoch sa napríklad spomína aj to, že Depp neprišiel o rolu v šiestom pokračovaní Pirátov z Karibiku kvôli vyjadreniam Heard. Herec vraj nikdy nemal zmluvu na natáčanie posledného pokračovania pirátskej série. Preto si nemôže nárokovať náhradu škody za daný film.

image

Depp vo svojej predchádzajúcej výpovedi povedal, že svoju manželku nikdy neudrel a z agresie obvinil ju.

Elizabeth Frantz/Tasr/ap

Právnici Amber v odvolaní ďalej poukazujú na overovanie porotcov. Konkrétne na porotcu číslo pätnásť, u ktorého sa domnievajú, že mal nesprávne uvedený vek a to až o 25 rokov. Táto nezrovnalosť vyvoláva otázku, či bol porotca riadne preverený súdom, aby mohol pôsobiť v porote.

image

Pozri sa, ako žije Amber. Aj keby vilu pri Los Angeles predá, stále by nemala dosť na vyplatenie Johnnyho

Hviezda z Aquamena sa nevzdáva aj napriek jej rozhovoru pre NBC, po ktorom si viac zavarila ako polepšila. Uvidíme ako nakoniec dopadne odvolávanie Amber Heard proti rozsudku z 1. júla. Porota vtedy rozhodla v prospech Deppa a udelila rodákovi z Kentucky konečných 8,35 milióna dolárov. Samozrejme aj výška tejto čiastky je zahrnutá v odvolávaní ako príliš vysoká a neopodstatnená.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 04:24