Kde býva herečka Amber Heard?Twitter/sienna, Profimedia/
StoryEditor

Pozri sa, ako žije Amber. Aj keby vilu pri Los Angeles predá, stále by nemala dosť na vyplatenie Johnnyho

iDnes.czkam17.06.2022., 10:00h

Nádherná vila v blízkosti Los Angeles sa nachádza v oblasti, ktorú vraj Amber miluje. Pozri sa, ako to vyzerá v jej vnútri.

Lajkuj Brainee.sk na

Amber Heard zažíva pravdepodobne jedno z najhorších období svojho života. Pred pár týždňami prehrala medializovaný súd s exmanželom Johnnym Deppom, čo okrem straty podpory v Hollywoode znamená, že prišla aj o obrovskú sumu peňazí. Po zohľadnení všetkých aspektov totiž musí hercovi nakoniec zaplatiť 8,35 milióna dolárov, píše britský Independent.

image

Nepoučiteľná Amber? Za jej vyjadrenia v poslednom rozhovore by ju mohol Johnny Depp opäť zažalovať

Problém však nastal v momente, keď Heardovej právnička Elaine Bredehoft začala obchádzať rôzne americké diskusné relácie, v ktorých tvrdila, že jej klientka nemusí byť schopná túto sumu zaplatiť. „Ale nie, absolútne nie,“ reagovala právnička na otázku Savannah Guthrie, moderátorky Today Show, či bude Amber schopná platiť.

Najväčším problémom je, že okrem samotnej sumy musí Heard splatiť dlh vo výške šesť miliónov dolárov, ktoré sa jej nazbierali v rámci právnych nákladov. Otázkou je, kam sa podeli všetky peniaze zo sumy sedem miliónov, ktoré mala Amber rozdeliť medzi rôzne charitatívne organizácie, no neurobila tak.

Vila neďaleko Los Angeles

Dokonca by jej nepomohlo ani to, keby sa rozhodne predať nehnuteľnosť, v ktorej momentálne žije. Počas súdneho procesu za ohováranie totiž vyšlo najavo, že Amber žije v pomerne rozľahlom dome v Yucca Valley v Kalifornii, ktorý kúpila v roku 2019 za 570-tisíc dolárov. Píše o tom portál iDnes.cz. Vo fotogalérii nižšie nájdeš, ako to v jej dome vyzerá spolu so zaujímavosťami a detailami o samotnej nehnuteľnosti.

Yucca Valley je 20-tisícové mestečko, ktoré sa nachádza 27 kilometrov západne od Twentynine Palms a 43 kilometrov severne od luxusného kúpeľného mesta Palm Springs. Do samotného centra Los Angeles je to necelých 200 kilometrov, čo z lokality robí výborné miesto na útek pred ruchom takmer štvormiliónového mesta, no zároveň je dostatočne blízko na to, aby sa mohla venovať svojej hereckej kariére.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. apríl 2024 11:05