Herečka Amber Heard predala svoju vilu.Twitter/sienna, Profimedia/
StoryEditor

Depp podľa odtajnených dokumentov trpí erektilnou dysfunkciou. Amber zase predala dom, lebo jej chýbajú milióny

Miroslav Kamody02.08.2022., 14:00h

Fanúšikovia Johnnyho Deppa medzitým vyzbierali tisíce dolárov na odtajnenie dokumentov s vierou, že ukážu svetu ďalšie dôkazy o jeho nevine. Nakoniec sa ukázalo, že chcel Amber potopiť nahými fotkami a trpí erektilnou dysfunkciou.

Lajkuj Brainee.sk na

Herečka Amber Heard prežíva jedno z najťažších období vo svojom živote. Takmer dva mesiace po tom, čo prehrala súd so svojím bývalým manželom Johnnym Deppom za ohováranie, sa Amber musela poriadne uskromniť. Ako informuje portál New York Post, už sa stihla vzdať aj luxusnej vily neďaleko Los Angeles.

Sídlo v Yucca Valley malo byť predané mimo realitného trhu a podľa majetkových záznamov si vlastníci domu vymenili kľúče 18. júna. Za dom zaplatili 1,05 milióna dolárov, a podľa NY Post sa mali novými vlastníkmi stať Rickard a Carol-Jeanette Jorgensenovci z New Jersey, ktorí sú zakladateľmi spoločnosti Jorgensen & Company LLC.

image

Amber sa musí zmieriť s tvrdou realitou. Po tom, čo nemá peniaze na vyplatenie Johnnyho, nakupuje v lacnom diskonte

Neďaleko Palm Springs

Nie je jasné, ako sa Jorgensenovci k domu dostali, rovnako tak, či existuje priame spojenie s Amber. Portál požiadal o komentár, no nateraz bez odpovede.

Počas súdneho procesu za ohováranie totiž vyšlo najavo, že Amber žije v pomerne rozľahlom dome v Yucca Valley v Kalifornii, ktorý kúpila v roku 2019 za 570-tisíc dolárov. Vo fotogalérii nižšie nájdeš, ako to v jej dome vyzerá spolu so zaujímavosťami a detailami o samotnej nehnuteľnosti.

Yucca Valley je 20-tisícové mestečko, ktoré sa nachádza 27 kilometrov západne od Twentynine Palms a 43 kilometrov severne od luxusného kúpeľného mesta Palm Springs. Do samotného centra Los Angeles je to necelých 200 kilometrov, čo z lokality robí výborné miesto na útek pred ruchom takmer štvormiliónového mesta, no zároveň je dostatočne blízko na to, aby sa mohla venovať svojej hereckej kariére.

Fanúšikovia ju chceli ešte viac ponížiť, no mali smolu

Bez ohľadu na to, že Amber súd prehrala, fanúšikovia Johnnyho Deppa to s jeho obhajobou často preháňajú. A teraz ich to prvýkrát dobehlo. Ako informuje portál Indy100, uverejnených bolo 6-tisíc zapečatených dokumenty, v ktorých boli dôkazové materiály, ktoré súd v procese nepripustil. Fanúšikovia sa k nim dostali tak, že vyzbierali vyše 3-tisíc dolárov.

image

Amber síce súd prehrala, podľa vedcov má však najkrajšiu tvár na svete. Rebríčku kraľuje aj tento herec

Medzi dokumentmi sa mali nachádzať nahé fotografie herečky či vulgárne textové správy medzi Deppom a Marilynom Mansonom. Deppovi fanúšikovia dúfali, že nájdu viac dôkazov, ktoré by potvrdzovali, že herec je nevinný. Dokumenty ho však odhaľujú v ešte horšom svetle.

Okrem vulgárnych správ s Mansonom to totiž vyzerá tak, že nahé fotky Amber a podrobnosti o jej práci exotickej tanečnice mali vyť v skutočnosti len pomstou v podobe zverejnenia pornografických záberov, ktoré by ešte viac podkopali herečkinu kariéru. Podľa dokumentov sa okrem iného zdá, že Depp trpí erektilnou dysfunkciou.

Okrem toho sa ukázalo, že Amber mohla pri rozvode od Deppa žiadať polovicu z 33 miliónov dolárov, ktoré zarobil za natáčanie štvrtého dielu Pirátov z Karibiku (keďže bol natočený, keď boli manželia). V e-maile odoslanom súdu Heard napísala o svojom rozhodnutí neusilovať sa o 16,5 milióna dolárov s tým, že „ plní [svoje] slovo, že tu nejde o peniaze“

image

Amber Heard a Johnny Depp

Tasr, Koláž Brainee X Canva/

Amber dlhuje milióny

Herečka Amber Heard prehrala medializovaný súd s exmanželom Johnnym Deppom, čo okrem straty podpory v Hollywoode znamená, že prišla aj o obrovskú sumu peňazí. Po zohľadnení všetkých aspektov totiž musí hercovi nakoniec zaplatiť 8,35 milióna dolárov, píše britský Independent.

Najväčším problémom je, že okrem samotnej sumy musí Heard splatiť dlh vo výške šesť miliónov dolárov, ktoré sa jej nazbierali v rámci právnych nákladov. Otázkou je, kam sa podeli všetky peniaze zo sumy sedem miliónov, ktoré mala Amber rozdeliť medzi rôzne charitatívne organizácie, no neurobila tak.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 05:58