Johnny Depp mieri na Slovensko. Uvidieť ho môžeš v malej dedinke pri Zvolene. Twitter.com/pop Crew/
StoryEditor

Hviezda Pirátov z Karibiku mieri na Slovensko! Johnnyho Deppa môžeš stretnúť v malej dedine pri Zvolene

Nikola Michalkova03.11.2022., 11:08h

Poznáme ho ako herca z Pirátov z Karibiku a najnovšie sa však zameral na svoju hudobnú kariréru. V rámci svojho koncertného turné mieri aj na Slovensko. Kde ho môžeš vidieť?

Lajkuj Brainee.sk na

Johnny Depp sa do pozornosti divákov dostal okrem populárnych hereckých úloh aj súdom medzi ním a Amber Heard. Po tom, čo súd vyhral, sa naplno začal venovať svojim záľubám, ale najmä svojej hudobnej kariére. A práve vďaka nej ho môžeš stretnúť aj ty! 

image

Depp podľa odtajnených dokumentov trpí erektilnou dysfunkciou. Amber zase predala dom, lebo jej chýbajú milióny

Johnny Depp na Slovensku

Koho by nepotešila správa, že Johnny Depp mieri na Slovensko. Americká hviezda mieri do malej dedinky pri Zvolene. Počas svojho koncertného turné so svojou kapelou Hollywood Vampires, kde pôsobí ako gitarista, mieri do dedinky Zvolenská Slatina.  Koncert sa bude v dedinke konať už budúci rok v júli. Aj keď do júla je ešte čas, Zvolenská Slatina sa pripravuje na jeho príchod už teraz.

„Johnny Depp a jeho kapela Hollywood Vampires, all stars band v zostave s Alice Cooperom a Joe Perrym, navštívia Slovensko a zahrajú exkluzívny koncert dňa 20. júla 2023 v srdci banskobystrického kraja, na nádherných trávnatých poliach „Olympic Fields“ vo Zvolenskej Slatine. Obrovské prípravy na obrovskú akciu začali,“ uvádza agentúra Profi Event. Predpredaj vstupeniek sa plánuje spustiť už 4. novembra, už dnes si ich kúpiš cez oficiálnu stránku kapely.

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 23:31