Amber Heard.Twitter/sienna/
StoryEditor

Amber sa musí zmieriť s tvrdou realitou. Po tom, čo nemá peniaze na vyplatenie Johnnyho, nakupuje v lacnom diskonte

kam29.06.2022., 15:15h

Populárna herečka prehrala multimiliónový spor. Musí sa preto zásadne uskromniť.

Lajkuj Brainee.sk na

Hollywoodska herečka Amber Heard momentálne prežíva zrejme jedno z najhorší období svojho života. Po tom, čo prehrala žalobu za ohováranie, ktorú podal jej bývalý manžel a herec Johnny Depp, sa hviezda snímky Aquaman prebudila do novej reality, píše portál TMZ.

Pred pár dňami ju totiž videli nakupovať v diskontnom obchode TJ Maxx v Bridgehamptone v štáte New York. Amber mala na sebe oblečenú bielu košelu a modré džínsy, pričom na nákupe ju sprevádzala aj jej sestra Whitney Henriquez. Tá počas procesu vystúpila aj pred porotu, kde sa postavila na stranu svojej slávnej sestry.

image

Pozri sa, ako žije Amber. Aj keby vilu pri Los Angeles predá, stále by nemala dosť na vyplatenie Johnnyho

Bez peňazí

A prečo si vlastne svetovo známa hollywoodska herečka neužíva svoje peniaze? Nuž, zrejme je poriadne na suchu. Heardovej právnička Elaine Bredehoft totiž začala tesne po súde obchádzať rôzne americké diskusné relácie, v ktorých tvrdila, že jej klientka nemusí byť schopná túto sumu zaplatiť.

„Ale nie, absolútne nie,“ reagovala právnička na otázku Savannah Guthrie, moderátorky Today Show, či bude Amber schopná platiť. Najväčším problémom je, že okrem samotnej sumy musí Heard splatiť dlh vo výške šesť miliónov dolárov, ktoré sa jej nazbierali v rámci právnych nákladov.

Otázkou je, kam sa podeli všetky peniaze zo sumy sedem miliónov, ktoré mala Amber rozdeliť medzi rôzne charitatívne organizácie, no neurobila tak.

Nakupuje v diskonte

Vo videu, ktoré uverejnil portál TMZ, je vidieť 36-ročnú herečku, ako si prezerá stojany s oblečením počas toho, ako so svojou sestrou diskutuje o „bielych plátenných nohaviciach“. Následne tlačia svoj košík plný drobností a vecí. Keď si Amber všimla, že ju v obchode niekto nakrúca, presunula sa do iného radu, aby sa vyhla kamere.

Pre pripomenutie, porota v súdnom spore uznala herečku vinnú z ohovárania jej bývalého manžela a zároveň čiastočne uznala jej protisťažnosť týkajúcu sa vyjadrenia Deppovho právnika. Porotcovia uložili Heardovej za výroky o domácom násilí zaplatiť odškodné v celkovej výške 15 miliónov dolárov (viac ako 14 miliónov eur), čo sudkyňa následne znížila na 10,35 milióna (9,6 milióna eur). Depp má naopak vyplatiť dva milióny (1,8 milióna eur).

Problémový komentár

Jadrom občianskoprávneho sporu v americkom štáte Virgínia bol štyri roky starý komentár publikovaný denníkom The Washington Post, v ktorom sa Heardová označila za „verejne známu tvár domáceho násilia”. Depp v ňom nie je menovaný, podľa jeho právnikov ale vyjadrenie vyznievalo jasne, pretože obvinenia zo strany americkej herečky už boli verejnosti známe.

image

Amber síce súd prehrala, podľa vedcov má však najkrajšiu tvár na svete. Rebríčku kraľuje aj tento herec

Heard v roku 2020 na žalobu svojho exmanžela reagovala vlastnou sťažnosťou kvôli tvrdeniam Deppovho právnika, že všetky jej obvinenia sú falošné. Sedemčlenná porota po zhruba 12 hodinách rokovaní dala Deppovi za pravdu ohľadom všetkých troch výrokov zo spomínaného článku, ktoré právnici hollywoodskej hviezdy napadli.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 23:39