Dokonalá replika Shrekovej bažinyAirbnb
StoryEditor

FOTO Cestovateľské sny sa stali skutočnosťou. Už čoskoro sa budeš môcť úplne zadarmo ubytovať v Shrekovej bažine

Miroslav Kamody30.09.2023., 09:00h

Ponuka pre všetkých fanúšikov animovanej filmovej série, ktorá sa jednoducho neodmieta!

Lajkuj Brainee.sk na

Žijeme v ére Airbnb - originálnych ubytovaní, ktoré svojimi originálnymi priestormi hravo porážajú klasické hotely. Mnohé z nich nájdeš aj na Slovensku, o tom koniec koncov svedčí aj tento náš článok.

Na Britských ostrovoch sa však objavilo ubytovanie, ktoré hravo porazí akéhokoľvek vyzývateľa. Ako totiž informuje portál Nerdist, v oblasti Škótskej vysočiny nájdeš dokonalú repliku domova obľúbeného zeleného zlobra.

image

Zelený zlobor s oslíkom sa vracajú. Shrek 5 by mal byť s celým pôvodným hereckým obsadením

Dokonalá replika

Shrekova bažina vyzerá úchvatne a obsahuje všetko, čo poznáš z jeho animovaných filmov. Má špinavú podlahu, drevenú posteľ a jedálenský stôl so sviečkou, ktorá napodobňuje tú s ušným mazom. Nechýbajú výstražné tabule a ani ikonický suchý záchod. Nemusíš sa však báť, ubytovanie obsahuje fungujúcu toaletu s umývadlom.

Toto unikátne ubytovanie ale bude na Airbnb k dispozícii len na jediný víkend - 27. - 29. októbra. Cena? Nula dolárov. Rezervácie Shrekovej bažiny sa otvárajú 13. októbra o 18:00 britského času (17:00 nášho času), takže pobyt s trochou šťastia môžeš získať aj ty.

Nejasné pozadie

Nie je jasné, kto túto nehnuteľnosť vlastní. Vieme len o spoločnosti Ardverikie Estate, no prečo bola stavba vybudovaná, keď očividne nebude trvalo dostupná na Airbnb, zostáva nejasné.

image

VIDEO Fanúšikovia Shreka si po rokoch všimli nechutný detail. Lord Farquaad mal pri pohľade na Fionu erekciu

Výpis domu uvádza, že majitelia zaplatili Universal Studios za práva na postavy a podobnosti s animovanou franšízou. Airbnb okrem toho v rámci propagácie poskytne jednorazový dar škótskej detskej charite HopScotch.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/cestovanie/tipy, menuAlias = tipy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 22:31