Všetkými milovaný zelený zlobor sa vracia.Twitter/hollywoodhandle/
StoryEditor

Zelený zlobor s oslíkom sa vracajú. Shrek 5 by mal byť s celým pôvodným hereckým obsadením

Michal Čiernik06.04.2023., 13:00h

Jedna z najpopulárnejších animovaných sérií vôbec by sa mohla vrátiť, potvrdil to Chris Meledandri z Illumination Entertainment, lrodukčnej spoločnosti, ktorú vlastní Universal Pictures.

Lajkuj Brainee.sk na

Zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Illumination a zároveň kreatívny partner pre DreamWorks Animation Chris Meledandri, v rozhovore pre Variety prezradil, že Shrek 5 je vo vývoji.

„Nie je to také odlišné od procesu, ktorým sme prešli s filmom The Super Mario Bros. Movie. Držíte sa základných vecí, ktoré diváci milovali, a robíte všetko, aby ste si uctili tieto kľúčové prvky,“ prezradil Meledandri. „A potom tvrdo pracujete na budovaní príbehových prvkov a nových postáv, ktoré vás zavedú na úplne nové miesta,“ dodal.

Návrat pôvodných hercov 

Samozrejme, detaily sú veľmi obmedzené, ale Meledandri prezradil, že chce späť celé pôvodné obsadenie filmov o Shrekovi. Údajne rokovania s hercami práve prebiehajú, a verí, že všetci sú z návratu rovnako nadšení ako on. „Očakávame, že sa herecké obsadenie vráti,“ povedal Meledandri.

image

Meledandri prezradil, že chce späť celé pôvodné obsadenie filmov o Shrekovi.

Twitter/popbase/

Šéf Illumination tiež komentoval nedávny rozhovor, ktorý urobil Eddie Murphy, kde povedal, že by sa rád zúčastnil na vedľajšom filme založenom na somári. Podľa Meledandriho je Oslík nepochybne postavou, ktorá by mohla mať svoj vlastný spin-off, hoci v tomto smere nebolo povedané nič viac.

Dočkáme sa aj Oslíkovho filmu? 

Eddie Murphy je však určite viac nadšený myšlienkou Oslíkovho filmu. „Keď natočili film Kocúr v čižmách, povedal som si: ‘Mali natočiť film Oslík. Somár je vtipnejší ako Kocúr v čižmách.Teda, milujem Kocúra v čižmách, ale nie je vtipný ako somár,“ povedal herec pre ETalk.

image

Podľa Meledandriho je Oslík nepochybne postavou, ktorá by mohla mať svoj vlastný spin-off.

Twitter/ Streamrnews/

Rovnako bol nadšený aj z pokračovania Shreka. „Bol by som úplne otvorený, keby niekedy prišli s ďalším Shrekom, urobil by som to za dve sekundy. Milujem Oslíka,“ povedal Murphy.

image

Vedel si, že všetky Disneyovky sú prešpikované tajnými odkazmi? Tieto si si určite nevšimol

Po vydaní Shrek Forever v roku 2010  sa franšíza Shrek viac opierala o ďalšie postavy uvedené v príbehu. Kocúr v čižmách sa konkrétne dočkal dvoch filmov (Kocúr v čižmách z roku 2011 a Kocúr v čižmách: Posledné prianie  z roku 2022), ako aj krátkeho televízneho seriálu Dobrodružstvá kocúra v čižmách.

image

Známe kreslené postavičky dostali ľudskú podobu. Ako by vyzerali Bart Simpson či Fiona zo Shreka?

To, či dostane Oslík svoju vlastnú šou ešte isté nie a rovnako ani dátum nového Shreka. Špekuluje sa, že by mohol vyjsť v roku 2024 alebo 2025. Pozitívna správa však je, že sa na ňom pracuje.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
14. apríl 2024 03:51