Lord Farquaad mal v prvom Shrekovi erekciuDreamWorks Pictures
StoryEditor

VIDEO Fanúšikovia Shreka si po rokoch všimli nechutný detail. Lord Farquaad mal pri pohľade na Fionu erekciu

Miroslav Kamody12.04.2023., 08:00h

Príbehy so Shrekom fungujú v dvoch rovinách - pre deti a pre dospelých. A toto je detail, ktorý by sa deťom vysvetľoval len veľmi ťažko.

Lajkuj Brainee.sk na

Shrek je ikonickým animovaným filmom, ktorí si v detstve zamilovali mnohí z nás. Veľký zelený zlobor a jeho nechcené hľadanie lásky bolo kasovým trhákom, vďaka čomu sme sa dočkali až štyroch filmov a aktuálne sa podľa všetkého pracuje na piatom.

Celá séria vrátane dvoch samostatných filmov o Kocúrovi v čižmách zarobila vyše štyri miliardy dolárov, na čom sa podieľal aj fakt, že tieto animáky fungovali v dvoch rovinách. Jedna bola určená pre deti, druhá pre dospelých.

image

Zelený zlobor s oslíkom sa vracajú. Shrek 5 by mal byť s celým pôvodným hereckým obsadením

Stojí za opätovné pozretie

Aj preto nie je na škodu pozrieť si Shreka aj po rokoch. Na vlastné oči (a uši) sa tak môžeš presvedčiť, že v týchto animákoch je množstvo vtipov, ktoré by si ako dieťa nemal žiadnu šancu pochopiť. A niektoré dokonca zostali pred zrakmi ukryté dodnes.

Jedna z užívateliak TikToku totiž zdieľala nechutný moment z prvého filmu spred 22 rokov, ktorý ti doslova zničí detstvo. V jednej scéne totiž môžeš vidieť Lorda Farquaada, ako leží v posteli s martini.

image

Lord Farquaad v prvom Shrekovi

DreamWorks Pictures

Popri tom žiada čarovné zrkadlo, aby mu ukázalo obrázok princeznej Fiony. Čarovné zrkadlo to, aj keď veľmi neochotne, urobí. Až doteraz by na tom nebolo nič zvláštne, no potom nasleduje drobný nechutný detail.

Erekcia v animáku pre deti

Ak si namiesto Farquaadovej tváre budeš všímať posteľnú bielizeň, uvidíš, ako sa mu v jednom momente pri myslení na krásnu princeznú medzi nohami nadvihne drobný „kopček”. 

Aby toho nebolo málo, Lord Farquaad si to všimne a snaží sa svoju erekciu zamaskovať. „Zachytil to niekto?” opýtala sa TikTokerka v popise videa, ktoré videlo viac ako jedenásť miliónov ľudí. Ľudia reagovali, že jej nikdy neodpustia, že ich na scénu upozornila.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 14:16