Barbie domAirbnb/Twitter
StoryEditor

Toto nie je stavebnica, ale skutočný dom. Airbnb ponúka ubytovanie v Barbie dome, zažiť to môžu aj Slováci

Nikola Michalkova28.06.2023., 13:00h

Ak si niekedy túžil žiť ako Barbie, teraz môžeš. Aribnb totiž ponúka možnosť ubytovať sa v ružovom dome.

Lajkuj Brainee.sk na

Ružový dom populárnej Barbie možno čaká práve na teba. Ak si túžiš vyskúšať bývať ako slávna Barbie, sen sa ti môže splniť. 

Ubytovanie Aribnb

Možno až gýčovo ružový dom obľúbenej Barbie sa nachádza v Malibu, a môže sa stať na pár dní tvojím domovom. Cez Airbnb si ho môžeš prenajať, uvádza sa na portáli Nerdist.

Opis na Airbnb je tiež veľmi originálny. „Vitajte v mojom Kendome! Kým je Barbie preč, odovzdala toto leto kľúče od svojho Domu snov v Malibu a moja izba môže byť na noc tvoja. Pridal som pár drobností, aby som do novo zrekonštruovaného a ikonického Malibu DreamHouse vniesol trochu potrebnej kenenergie. Toto hračkárske ružové sídlo v životnej veľkosti, dokonalo umiestnené nad plážou s panoramatickým výhľadom, je splneným snom!“

Čo môžeš počas pobytu vyskúšať?

Okrem kreatívneho a originálneho popisu samotného ubytovania, Airbnb ponúka aj ďalšie zábavné možnosti. Budeš mať možnosť prejsť šatníkom, naučiť sa tancovať na vonkajšom disko parkete, prípadne si môžeš zahrať serenádu pri západe slnka na gitare. Okrem toho budeš môcť stráviť toľko času, koľko len chceš, opaľovaním a relaxovaním pri bazéne. 

Žarty ale bokom. Domček Barbie vyzerá naozaj skvelo. K dispozícii budeš mať bazén, výhľad na oceán a bezpečnostné kamery, keďže dom Barbie nemá žiadne dvere či steny. Okrem toho ťa bude čakať aj plastový kôň v životnej veľkosti. Žeby sa sny skutočne plnia?

Ako si prenajať dom?

Airbnb oznámilo, že rezervácie sa spúšťajú v pondelok 17. júla „na dva pobyty na jednu noc pre maximálne dvoch hostí 21. júla a 22. júla.“ Ponuka tiež zdôrazňuje, že nejde o žiadnu súťaž a každý hosť je sám zodpovedný za svoju cestu do Malibu. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
05. máj 2024 14:13