4. séria Stranger ThingsNetflix
StoryEditor

Dustin zo seriálu Stranger Things: Seriál sa bojí zabíjať postavy, mám pocit, že naše postavy sú príliš v bezpečí

Miroslav Kamody10.02.2024., 15:00h

Herec Gaten Matarazzo je presvedčený, že tvorcovia by sa v poslednej sérii mali viac zamyslieť nad tým, či dáva zmysel, že všetky hlavné postavy vždy vyviaznu bez ujmy.

Lajkuj Brainee.sk na

Tvorcovia seriálu Stranger Things momentálne aktívne pracujú na piatej a zároveň poslednej sérii globálneho hitu z dielne streamovacej platformy Netflix. Z nedávno vydaného materiálu premiér je však jasné, že tento rok sa jej nedočkáme. S takmer istotou ju však uvidíme v roku 2025 - takmer desať rokov od prvej série.

Kritika od fanúšikov

Nikto presne nevie, čo od finále tohto projektu máme čakať, no fanúšikovia po celom svete zdieľajú svoje nápady, ale aj pochvaly a kritiku na už vzniknutý materiál. A mnohým vadí, že tvorcovia sa jednoducho boja riskovať s hlavnými postavami. V podstate žiadnej z nich sa v priebehu sérií vôbec nič nestalo, a keď už aj áno, stále si nechávajú otvorené dvierka na ich návrat.

image

Netflix predstavil trailer na nový fantasy film. Ryšavú Millie Bobby Brown s mečom v ruke si ihneď zamiluješ

Bratia Dufferovci, ktorí za celým projektom stoja, postupujú zakaždým ako cez kopirák - predstavia novú postavu, vytvoria okolo nej príbeh, aby si ju diváci obľúbili a následne ju vo finále série zabijú. Hlavným hrdinom sa však nikdy nič nestane. A to je niečo, čo vadí aj samotným predstaviteľom.

Herec v tom má jasno

Portál Variety píše, že predstaviteľ Dustina Gaten Matarazzo na akcii MegaCon Orlando o tomto probléme otvorene prehovoril. „Znie to trochu šialene, ale mali by sme zvýšiť počet úmrtí postáv. Táto šou by bola oveľa zaujímavejšia, keby bolo v hre oveľa viac, napríklad keď by každé z týchto detí mohlo kedykoľvek odísť. Mám pocit, že sme všetci príliš v bezpečí.”

image

Herečka Millie Bobby Brown v seriáli Stranger Things

Netflix

Dodáme, že samotný seriál síce končí, ale Netflix spolu s Dufferovcami pripravuje niekoľko spin-offov. Tie zahŕňajú seriál, animovaný seriál a divadelnú hru. Viac sa o pripravovaných projektoch zo sveta Stranger Things dozvieš v tomto článku.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 14:14