3 Body ProblemNetflix
StoryEditor

VIDEO Tvorcovia Game of Thrones spojili sily s Netflixom. Pozri si trailer na nový sci-fi seriál, ktorý vyzerá úchvatne

Miroslav Kamody14.01.2024., 10:30h

Netflix nám konečne predstavil plnohodnotný trailer pre nový sci-fi seriál 3 Body Problem.

Lajkuj Brainee.sk na

Nové zábery pre dlho očakávaný projekt z dielne streamovacej platformy má viac ako dve minúty a je nabitý vzrušujúcimi momentmi a nečakanými indíciami, píše portál Engadget.

Známe duo

Projekt je založený na sérii knižných hitov od čínskeho autora Liu Cixina. Zárukou kvality má byť dvojica David Benioff a D.B. Weiss, legendárne duo, ktoré stálo aj za spracovaním Game of Thrones, jedného z najpopulárnejších seriálov svojej doby.

Samozrejme, každý ich nenávidí kvôli samotnému koncu seriálu, no nezabúdajme na to, že pokiaľ sa držali knižného materiálu (posledné série neboli podľa kníh, pretože autor predlohy George R. R. Martin ich do dnešných dní nedokázal dopísať), išlo o absolútne ikonické spracovanie. 

image

VIDEO Nový trailer na pokračovanie House of the Dragon. Druhá séria sľubuje krvavý tanec drakov

3 Body Problem má taktiež knižnú predlohu, takže do nich mnohí vkladajú veľkú nádej. Zároveň patrí do série Remembrance of Earth‘s Past, ktorá je mimochodom ukončená, takže podobné problémy ako pri Game of Thrones by hroziť nemali. Čo sa týka zápletky, je komplikovaná a ťažko sa o nej dá diskutovať bez toho, aby sme neprešli do spoilerov.

Ťažké sci-fi

Knihy sa u nás dajú zohnať v češtine, takže pokiaľ sa nevieš dočkať premiéry 21. marca, radšej siahni po nich. Ako vodítko, neohrabaný názov v skutočnosti odkazuje na spoločný problém klasickej a kvantovej fyziky zahŕňajúce Newtonove zákony pohybu a univerzálnu gravitáciu.

Inými slovami, je to ťažké sci-fi, ale knihy majú veľa akčných a tajomných scén a show vyzerá, že ich bude nasledovať. Očakávajte množstvo pokročilých technológií a podivnosti z iného sveta.

V 3 Body Problem si zahrali Benedict Wong, Eiza González a dokonca aj niekoľko hercov z Game of Thrones, vrátane Jonathana Prycea a Johna Bradleyho. Okrem Benioffa a Weissa je na palube aj scenárista Alexander Woo ako spoluautor. Woo je najlepšie známy svojou prácou na filmoch True Blood a The Terror.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 10:15