Nteflix v januári.Netflix/
StoryEditor

Akčná komédia s Kevinom Hartom či mafiánsky seriál o Griselde Blanco. Toto si pre nás pripravil Netflix na január

Michal Čiernik04.01.2024., 10:00h

Netflix v januári prinesie kopec noviniek. Od zákulisia najväčších tenisových turnajov, cez animovaný svet ježka Sonica až po príbeh o jednej z najväčších mafiánskych baróniek.

Lajkuj Brainee.sk na

Prvá väčšia premiéra na Netflixe príde už 4. januára. Ide o minisériu Boy Swallows Universe, ktorá vychádza z rovnomennej knihy Trenta Daltona z roku 2018.

image

Adam Sandler si zahrá kozmonauta z Čiech. Bude to nový sci-fi hit na Netflixe?

Príbeh sleduje mladého chlapca Eliho žijúceho v 80. rokoch na predmestí Brisbane. Tomu, že sa s ním život nemazná, nasvedčuje jeho rodina. Stratený otec, nemý brat, mama vo väzení, nevlastný otec je díler heroínu a opatrovateľka je notoricky známy zločinec. Napriek tomu sa malý Eli snaží len nasledovať svoje srdce, ktorého v jeden okamih prinúti vlámať sa do väzenia a vyslobodiť svoju matku.

Break Point

Desiateho januára sa potešia športoví fanúšikovia, konkrétne tí tenisoví. Na Netflix totiž príde druhá séria Break Point. Druhá séria bližšie priblíži zákulisie turnajov ATP a WTA v sezóne 2023.

„Chceme sa navzájom zničiť,“ vtipkuje debutant 2. sezóny Daniil Medvedev, ktorý si v roku 2023 po pomalom začiatku sezóny užil pozoruhodný návrat do formy. Okrem neho uvidíme aj hviezdy ako Coco Gauff a Holger Rune.

Sonic

Pre milovníkov ježka Sonica a animovaných príbehov Netflix prinesie už tretiu sériu Sonic Prime. Potom čo Nine ukradne vzácny drahokam Paradox Prism aby pretvoril svet k obrazu svojmu, bude musieť Sonic urobiť tú najvyššiu obetu, aby zachránil svojich priateľov aj nepriateľov. Pridať sa k nemu budeš môcť 11. januára.

image

Pre milovníkov ježka Sonica a animovaných príbehov Netflix prinesie už tretiu sériu Sonic Prime.

Thecartoonbase/

Lift

Kevin Hart ťa pobaví v novej akčnej komédii Lift. V ňom si známy komik zahrá skúseného zlodeja, ktorý sa so svojim medzinárodným tímom lupičov pokúsia ukradnúť 500 miliónov dolárov v zlate na palube osobného lietadla.

Okrem Harta sa vo filme predstaví aj Gugu Mbatha-Raw z Lokiho, Úrsula Corberó z La casa de papel či americký herec Billy Magnussen, ktorý účinkoval aj v bondovke No Time to Die. Toto nabité obsadenie si v novom filme môžeš pozrieť už 12. januára.

Queer Eye

24. januára príde na obrazovky Netflixu už ôsma séria populárnej reality šou Queer Eye. Tentokrát sa pätica odborníkov Fab Five vyberie do New Orleans aby zmenili životy vybraných ľudí s ktorými sa život nemaznal. Seriál má obrovskú popularitu hlavne kvôli silnému zastúpeniu LGBTI+ komunity.

Griselda

Milovníci mafiánskych príbehov a obzvlášť seriálu Narcos sa môžu tešiť na nový seriál o známej postave krstnej mamy. Drogová barónka Griselda Blanco dostane v prvej sérii šesť hodinových častí ktoré začnú 25. januára.

Krutú šéfku kartelu zo 70. a 80. rokoch stvárni legendárna Sofía Vergara. Na seriály pracujú tvorcovia z Narcosu a Narcosu: Mexico pod vedením Andrésa Baiza.

Platforma okrem noviniek ponúka aj klasické filmy. Z hororov stojí za zmienku pridanie filmov zo série The Purge či nestarnúce zombie klasiky Train to Busan, ktorý vyjde 23. januára a Dawn of the Dead.

Pre zamilované duše Netflix pridá od 1. januára filmy ako It’s Complicated, či Mamma Mia! a Mamma Mia! Here We Go Again. Filmových nadšencov však určite potešia aj filmy zo série Jhon Wick či Jurassic Park.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 14:26