HBO predstavilo trailer na pokračovanie House of the Dragon.X/Westerosies/
StoryEditor

VIDEO Nový trailer na pokračovanie House of the Dragon. Druhá séria sľubuje krvavý tanec drakov

Michal Čiernik04.12.2023., 12:00h

HBO počas Comic Con Experience v São Paule odhalilo prvý teaser trailer k veľmi očakávanej sérii House of the Dragon.

Lajkuj Brainee.sk na

Dračí jazdci opäť ovládnu oblohu nad Westerosom a rod Targaryenov rozpúta krvavú vojnu o železný trón. Potom, čo nás HBO nechalo celý rok čakať bez jedinej poriadnej informácii o 2. sérii House of the Dragon, sa  konečne rozhodli prelomiť mlčanie počas brazílskeho fanúšikovského podujatia Comic-Con Experience.

Počas svojho panela HBO odhalilo množstvo noviniek a jednou z nich bol aj veľmi očakávaný prvý teaser trailer k prequel sérii Game of Thrones.

Upútavka na House of the Dragon Season 2 nás pozýva späť do Westerosu, aby sme pokračovali v objavovaní toho, čo sa stalo s dynastiou Targaryenov stáročia predtým, ako prišla Daenerys (Emilia Clarke), aby si vybojovala Železný trón. Opäť sa stretneme s Daemonom Targaryenom (Matt Smith) a kráľovnou Rhaenyrou Targaryen (Emma D‘Arcy), ktorí sa postavia v občianskej vojne proti „zelenej“ strane Targeryenov.

Štrajk ich neohrozil 

House of the Dragon bol jediný vysokoprofilový televízny seriál, ktorý zostal „imúnny“ voči štrajku SAG-AFTRA, pretože šou je už natočená a vystupujú v nej britskí herci – ktorí nie sú zastúpení tou istou spoločnosťou ako americkí herci a nikdy neštrajkovali. Veľmi populárna relácia tiež nezaznamenala nejaké zdržanie, keď začiatkom roka 2023 začal štrajk WGA, pretože všetky epizódy už boli napísané. HBO však už naznačilo, že séria sa nevráti skôr ako v lete 2024, keďže ide o nákladnú a dlhú postpordukciu, na ktorej sa musí pracovať niekoľko mesiacov.

image

Začali točiť druhú sériu House of The Dragon. Poznáme detaily pokračovania Targaryenskej skazy

Druhá séria seriálu House of the Dragon bude tiež odlišná, a to nielen kvôli kratšiemu trvaniu – osem epizód namiesto desiatich – ale aj preto, že nový showrunner Ryan Condal prezradil, že rytmus bude tentokrát oveľa pomalší. V prvej sérii boli fanúšikovia ohromení, keď si uvedomili, že príbehom boli pokryté približne dve desaťročia a zdá sa, že sa to už v novej sérii epizód nestane.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 13:23