HBO Max novinky v októbri.Twitter/ourflagonbbc/
StoryEditor

HBO Max v októbri. Tešiť sa môžeš na pokračovanie obľúbených superhrdinov z Doom Patrol či druhú sériu 30 Coins

Michal Čiernik06.10.2023., 09:00h

Október je oficiálne tu a s ním aj HBO Max, ktoré ti prináša pokračovania obľúbených seriálov, kopec klasických filmov a nové, zábavné animované pochúťky ktorými sa môžeš predierať.

Lajkuj Brainee.sk na

Najväčšími lákadlami na HBO Max sú zrejme pokračovania obľúbených seriálov ako Our Flag Means Death, Doom Patrol, 30 Coins či druhá séria The Gilded Age. Do streamovacej služby Warner Bros. Discovery sa na október dostane aj množstvo strašidelne dobrej zábavy, vrátane množstva klasických halloweenskych filmov.

Beetlejuice - (1. október)

Asi najväčší klasický „horor“ bez ktorého by nebol Halloween Helloweenom je Beetlejuice od Tima Burtona. Barbara (Geena Davis) a Adam Maitland (Alec Baldwin) plánujú dovolenku, ktorá po tragickej nehode naberie strašidelný spád. Po prebudení vo svojom dome sa musia zmieriť so skutočnosťou, že sú po smrti. Jediný, kto im môže pomôcť s následnými ťažkosťami je „ bio - exorcista“ z podsvetia Beetlejuice (Michael Keaton).

Our Flag Means Death – 2. séria (5. október)

2. séria seriálu Our Flag Means Death znamená, že smrť vypláva do zradných vôd po srdcervúcom finále svojej prvej plavby. Stede (Rhys Darby) sa vracia na more odhodlaný získať späť srdce svojej lásky kapitána Blackbearda, ktorého stvárni Taika Waititi. Asi najdiskutovanejší seriál minulého roka zverejní počas premiéry prvé tri časti. Následne bude vysielať každý týždeň po dva diely až do finále série 26. októbra.

Doom Patrol – 4. séria (12. október)

Nová séria Doom Patrol prinesie nekonvenčnú skupinu superhrdinov do neprebádaných svetských vôd. S tieňmi ich minulosti, ktoré ich prenasledujú na každom kroku, sa tím ocitne v roku 2042. To, čo nájdu, je postapokalyptická pustatina, kde sa stretávajú so svojou ponurou budúcnosťou. Tvárou v tvár mrazivému odhaleniu sa členovia Doom Patrol potýkajú s hlbokou dilemou: ako ďaleko zájsť, aby zachránili svoj vlastný osud? A za akú cenu? 

30 Coins – 2. séria (23. október)

Pokračovanie 30 Coins sa ponorí hlbšie do tajomstiev Pedrazy. Mesta, ktoré bolo kedysi útočiskom pátrania Otca Manuela Vergaru (Eduard Fernández) za vykúpením, teraz leží na priepasti nadprirodzeného zúčtovania.  Zatiaľ čo Paco (Miguel Ángel Silvestre) zápasí s mrazivou premenou Merche (Macarena Gómez), Vergara čelí jednej z jeho najväčších výziev: uniknúť z hlbín pekla.

The Gilded Age – 2. séria (29. október)

Je čas vyžehliť si svoje najlepšie obleky a róby a pripraviť sa na vzrušujúcu cestu, pretože 2. séria The Gilded Age je už za rohom. Súboj medzi starým a novým svetom po vypuknutí priemyselnej revolúcii sa vo veľkom odzrkadlil aj v jednotlivých vrstvách spoločnosti.  

Nikde nie je táto rivalita viditeľnejšia ako na East 61st Street, kde Marian Brook a jej tety reprezentujúce starú bohatú vrstvu, Agnes van Rhijn a Ada Brook, žijú oproti zbohatlíkom Georgovi a Berthe Russell. Russellovci sú obaja prudko ambiciózni a dhodlaní dosiahnuť najvyššie poschodia New Yorku. Medzitým v Brooklyne si Marianina priateľka a dôverníčka Peggy Scott razí vlastnú cestu vo svete afroamerickej elity. Prevládnu v tomto žiarivom svete na pokraji modernej doby zavedené pravidlá spoločnosti, alebo sa hra úplne zmení?

image

Čaká nás nový seriál zo sveta Rokfortu. Toto všetko o ňom vieme, kedy ho môžeš čakať na HBO?

Október tiež prinesie množstvo filmov zo série Final Destination, filmové adaptácie Stephena Kinga, niekoľko filmov Scream či dva filmy z obľúbenej hororovej série Texaský masaker motorovou pílou.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 10:46